Ucuz Paykasa Kart Satın Al

Güncel 17.08.2018, 00:23
Ucuz Paykasa Kart Satın Al

Sanal ortam üzerinden satın almak istediğiniz ancak, sitelere güvenmediğiniz durumlarda oldukça avantajlı olan kart kodları, sizlerin kredi kart bilgilerinizi kullanmadan, online alışveriş siteleri üzerinden alışveriş yapabilmenize imkân tanımaktadır. Resmi kod ve satış işlemlerini gerçekleştirmekte olan firmamız, aklını takılan tüm soru ve konulara yanıt verebilmek adına 7/24 ulaşabileceğiniz canlı destek hizmetlerine yer vermektedir. Buna göre kart kodu satın alma, limit bilgileri, ödeme seçenekleri ve de kullanılabilen site çeşitleri hakkında kolay şekilde yetkili görevlilerimiz tarafından bilgilere ulaşmanız mümkün olmaktadır.

 Ucuz Paykasa

            Yaklaşık 10 yıl gibi bir süre içerisinde dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan ve aynı zamanda şirket ya da firmaların da yaygın olarak tercih etmiş olduğu sosyal medya platformu facebook, aynı zamanda reklam yapmak ve daha çok satış elde etmek içinde oldukça avantajlı sitelerin başında gelmektedir. Özel amaçlı açmış olduğunuz facebook sayfanızın reklamını yapabilmek ve daha çok kitleye ulaşabilmek adına ödemeniz gereken tutarlar için, ucuz paykasa kodlarını kullanabilir ve kendi belirlediğiniz ücretler üzerinden bu kodlara sahip olabilirsiniz.

 Oyunlarda Yatırım Yapabilmek İçin Paykasa Kod Nasıl Alınır?

            Pek çok farklı marka ve firma siteleri için yapmış olduğumuz özel görüşmeler sayesinde, özel kod kullanılarak alışveriş yapabilecek olduğunuz kart için facebook üzerinde yer alan oyunlarda gerekli ödemeleri yapabilirsiniz. Site adresimiz üzerinde farklı limitleri olan kartlardan Paykasa satın al seçeneğine gelmeniz gerekmektedir. Daha sonra canlı destek üzerinden görevlilerimiz ile iletişim kurarak, size özel kodlara ulaşmanız mümkündür.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34