banner333

banner309

Özer: Büyük Türkiye'ye ve AK Parti'ye Asla Diz Çöktüremeyecekler

AK Parti Gümüşhane İl Başkan Vekili Fatih Özer, son günlerde AK Parti’ye yönelik yıpratma, itibarsızlaştırma ve karalama kampanyalarının asla muvaffak olmayacağını söyledi.

Güncel 21.12.2013, 14:53 21.12.2013, 14:54
Özer: Büyük Türkiye'ye ve AK Parti'ye Asla Diz Çöktüremeyecekler
banner400

Yaptığı açıklamada yolsuzluk adı altında yürütülen şok soruşturmaların, dış güdümlü ve önceden hazırlanmış bir psikolojik operasyonun parçası olduğunu kaydeden Özer, yapılmak istenenin tıpkı Gezi Parkı eylemleri sürecinde olduğu gibi, Türkiye’nin istikrarsızlaştırılarak ve itibarsızlaştırılarak küresel çetelerin eline düşürülmesi olduğunu ifade etti.

Özer, “Milletimizin partisi AK Parti'nin 11 yıldır hem içeri de hem dışarıda ülke çıkarlarını gözeten politikalar izlemesi ve artık Türkiye'nin dünyada söz sahibi olması birçok şer odağını rahatsız etmiştir. İçeride ve dışarıdaki bu şer odakları ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Milli İrade'ye boyun eğdiremeyeceklerdir. Herkes bilsin ki AK Parti iktidarı bu milletin kendisine verdiği emanete hiçbir zaman halel getirmeyecektir. Askeri vesayete, bürokratik vesayete, yargı vesayetine, dış güçlere ve çetelere bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz. Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milletin partisi AK Parti gücünü karanlık çevrelerden kirli ittifaklardan değil sadece ve sadece milletimizden almaktadır. Birileri boşuna ellerini ovuşturup heveslenmesin. Türkiye'nin yolu asla değişmez, Türkiye emin adımlarla yoluna devam eder ve kurulan tuzakları bir bir bozar. İnanıyorum ki bu yıpratma sürecinden de milletimizin desteğiyle Başbakanımız ve milletin partisi AK Parti daha da güçlü çıkacak ve 30 Mart 2014’te Milletimiz bu odaklara dersini verecektir. Başbakanımızın söylediği gibi; “Kimin ne hesabı varsa, kendilerine güveniyorlarsa 30 Mart’ta seçim var. O seçime girsinler, hesabı orada milletle görsünler. Hesabını sandık dışında görmek isteyenlere ne millet ne de biz müsaade etmeyiz, göz yummayız. Hiçbir tehdide boyun eğmeyeceğiz. İstedikleri kadar çirkin yollara tevessül etsinler, istedikleri kadar kirli ittifakların içine girsinler. Türkiye’de artık söz milletindir, karar milletindir, yetki milletindir. Birilerinin topu tüfeği varsa, her türlü hilesi hurdası varsa, neyi olursa olsun, bizim Allah’ımız var, bize o yeter. Bize millet yeter. İşte bizim istikametimiz budur.” diye konuştu.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49