MAYOKİNİ

Güncel 19.06.2019, 15:30
MAYOKİNİ

Mayokinilerin sağladığı şıklık ve rahatlık bir arada olduğu için, plajlarda dikkat çekebilmek için kadınların sıklıkla tercih ettikleri ürünler arasındadır. Ancak, tüm plaj kıyafetleri gibi mayokiniler de doğrudan cildimizle temas halindedir. Bu sebeple mayokini tercihi yapılırken, özellikle kumaşının cilde zarar vermeyecek bir kumaş türünden üretilmiş olmasına dikkat edilmelidir.

Yaz modasının son trendlerinden biri olan mayokiniler, kadınların, plajlarda şıklık ve zarafet için, tercih ettikleri modellerden biridir. Mayo ile bikini tasarımlarının, karıştırılmış hali olarak ifade edebileceğimiz mayokiniler, tasarımcılar tarafından bazen ön cepheden bazen de arka cepheden bikini formuna sokulur. Bikiniye göre, vücudun belli kısımlarını kapattığı için hem daha kolay bir kullanım sağlar, hem de farklı modelleri ile daha fit bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

Dagi Marka Mayokiniler

Yıllardır iç giyim sektörünün öncü firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Dagi’nin ürettiği mayokinileri hassas bir cildiniz varsa bile gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. https://www.dagi.com.tr/kategori/mayokini adresinden tüm mayokini modellerine ulaşabilir, kalitenin ve modanın tek seferde sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38