banner333

banner309

Kaya'dan teşekkür mesajı

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Serkan Kaya, aday adaylığı sürecinde toplumun bütün kesimlerinden büyük teveccüh gördüğünü belirterek, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Güncel 11.04.2023, 23:45
Kaya'dan teşekkür mesajı
banner400

Kaya yaptığı açıklamada öncelikle parti teşkilatlarından, sivil toplum örgütlerinden, odalardan, derneklerden, vakıflardan, çeşitli meslek guruplarından, kısaca toplumun bütün kesimlerinden büyük destek gördüğünü söyledi. 
 

Bu süreçte Gümüşhanelilerin en içten samimi duygularını, güzel dileklerini ve sokakta gördüklerinde yüzlerindeki tebessümü hiç unutmayacağını vurgulayan Kaya, bir siyasetçi, bir insan için bundan daha güzel bir şey olmadığını dile getirdi. 

Kaya, “Millet samimi, içten ve dürüst olanı bağrına basıyor. Bizim için milletimiz esastır. Biz siyaseti, toplumun her kesimine ve bireyine eşit, adil ve halkın sorunlarına ortak akıl ve istişare ile çözüm sunan bir kurum olarak görüyoruz. Tabi ki bu da milletimizde karşılık buluyor. İlkelerden ve evrensel değerlerden uzak, gösteriş, algı ve hamaset yaparak günü kurtaran bir siyasi anlayışı reddediyoruz. Milletimiz de bunu görüyor. Toplumun tüm kesimlerini ayrım yapmadan kucaklıyoruz. Nasıl çiçekler rengarenk ise farklılıklarımız da çiçekler gibi güzelliğimizdir, zenginliğimizdir” ifadelerini kullandı.

Her şeyin gelip geçici olduğunu ancak dostlukların kalıcı olduğunu belirten Serkan Kaya, “Bu süreç var olan dostluklarımızın sayısının daha fazlalaşmasına vesile oldu. Tekrar gönlü güzel tüm hemşehrilerime, hemşehrilerimizle aramızdaki bağı kuran kıymetli basın mensubu dostlarıma, desteği de muhalefeti de samimi olan herkese yürekten teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46