banner333

banner309

LÖSEV’den Ramazanda 25 Bin Koli

LÖSEV’in, Türkiye’nin farklı illerinde eş zamanlı olarak yüzlerce gönüllüsü, bağışçısı, aile komitesi “Önce Çocuklar İyileşsin” mottosuyla bir araya geldi ve binlerce lösemi ve kanser hastasının evine ulaştırılmak üzere Ramazan kolisi hazırladı. LÖSEV, Ramazan Ayı boyunca 25 bine yakın aileye yardım kolisi iletti.

Dernek 12.04.2023, 08:37
LÖSEV’den Ramazanda 25 Bin Koli
banner400

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Türkiye genelinde sayıları 72 bini aşkın kayıtlı hasta ve ailelerine, 25 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor. Bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanındaki LÖSEV’in yüzlerce bağışçısı, gönüllüsü, aile komitesi ve çalışanı eş zamanlı olarak, Ramazan kolisi hazırlama etkinliğinde bir araya geldi. “Önce Çocuklar İyileşsin” mottosuyla binlerce Ramazan kolisi lösemi ve kanser hastalarının evlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

LÖSEV Ramazan Ayı’nın sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşma ruhunu, gönüllü ve bağışçılarının destekleriyle hazırlanan gıda kolileriyle lösemi ve kanser mücadelesi veren hastalarının evlerine taşımakla kalmıyor, yüzlerce kanser hastası ve ailesinin katıldığı büyük iftar yemekleri ile kanser hastalarına moral vermeyi, dayanışma duygusunu yaşatmayı, ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinde yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlıyor.

Fitre, Fidye ve Zekâtlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin

Ramazan ayı boyunca yapılan fitre, fidye bağışları ile kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok gıda desteği ailelerin evlerine kadar gönderiliyor. Ayrıca Zekât bağışları ile sosyal hizmet uzmanlarınca yoksunluğu tespit edilmiş lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ve annelerinin banka hesaplarına 12 ay boyunca nakit yardım olarak iletiliyor. Tüm bu desteklerin yanı sıra LÖSEV’in LÖSANTE Hastanesinde ise ihtiyaçlı lösemi ve kanser hastası çocuklara tamamen ücretsiz tedavi sunuluyor. Ramazan Bayramı bağışlarıyla yoğun bakımdan kan ve trombositlerine, yurtdışı ilaçlarından o ilaçları koyacakları buzdolaplarına kadar Lösemili Çocukların ve ailelerinin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Lösemili Çocuklara “Koli Koli Mutluluk”

Sağlıklı, kaliteli, doğal ve her bütçeye uygun LÖSEV Ramazan gıda paketlerinden sipariş vererek, Ramazan Ayı’nda ihtiyacı olan lösemili çocuklar ile kanser hastalarına ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Sizler de Ramazan Ayı’nda Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilir, 0312 447 06 60 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09