banner333

banner309

Gümüşhane'de Polis Haftası Kutlamaları

Gümüşhane’de Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları renkli görüntülerle başladı.

Güncel 14.04.2015, 10:54 14.04.2015, 10:55
Gümüşhane'de Polis Haftası Kutlamaları
banner400

 Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu öğrencileri ve polis çocuklarından oluşan grup ilk olarak İl Emniyet Müdürü Orhan Kar'ı makamında ziyaret etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onlarla bir süre sohbet eden Kar, daha sonra makamını öğrenciler Naz Aslan ve Zeynep Ustaoğlu'na bıraktı. Aslan ve Ustaoğlu, polis telsizinden tüm emniyet teşkilatının polishaftasını kutlamayı da ihmal etmedi.

Emniyet Müdürü Kar'ın kurumun brifing salonunda çocuklarla bir araya gelerek sohbet etmesi ve Emniyet Müdürlüğü binasının önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile programın ilk bölümü son buldu.

Kutlama programı kapsamında polis kıyafeti giydirilmiş öğrenciler, beraberinde veli, polisamca ve ablaları ile birlikte Atatürk Caddesinde ki esnafa karanfil takdim etti. FatihParkı'na kadar caddenin her iki yakasında da esnaf ziyareti yapan minik öğrenciler daha sonra Fatih Parkında Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nün maskotu Gümüş Çocuk'la buluştu.

Burada Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ve öğrencilere ikram edilen lokma tatlısını yiyen öğrenciler, 10.Yıl Marşı eşliğinde üzerinde Türk Bayrağı bulunan balonları havaya bıraktıktan sonra Polisevi'nde onurlarına verilen yemeği yedi.

İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, programın ardından gazetecilere yaptığı değerlendirmedeGümüşhane'de böyle bir kutlama programının ilk olduğunu belirterek, bu yıl polishaftasını hep aynı etkinliklerle kutlamak yerine değişik programlar yapmak istediklerini söyledi.

Çocukların ülkemizin geleceği ve kendilerinin de önceliği olduğunun altını çizen Kar, programdan hem çocukların hem Emniyet teşkilatının hem de vatandaşların oldukça memnun kaldıklarını da sözlerine ekledi.

KarPolis haftası kutlamaları kapsamında yine farklı bir etkinlik olarak 10 Nisan Cuma günü akşamında resepsiyon, TRT Türk Sanat Müziği korosu sanatçılarının vereceği konser ve ardından havai fişek gösterisiyle kutlama programını bitireceklerini kaydetti. -

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39