banner333

banner309

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'dan Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Gümüşhane'nin kurtuluşunun 96.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güncel 14.02.2014, 14:19 14.02.2014, 14:37
Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'dan Kurtuluş Yıldönümü Mesajı
banner400
 Mayda mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi;

Şanlı tarihimiz, Milletimizin bağımsız yaşama tutkusu ile varlığını sürdürmek için yaptığı inanılması güç mücadelelere ve savaşlara sahne olmuş nice kahramanlık destanları ile doludur. Bu yıl 96’ncısını sevinç, gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşayacağımız Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşu da bu bağımsız yaşama ülküsünün bir zaferidir.

Ülkesini sadece imanına ve vatanseverliğine güvenerek koruyan, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden mevzilerde yüreğiyle çarpışan ve bu amaç uğruna kanlarını döken, canlarını veren aziz şehitlerimiz toplumumuzun kutsal kabul ettiği değeridir. Büyük fedakârlıklar göstererek vatanı canları pahasına savunan ve düşmana teslim etmeyen kahraman ecdadımız ilelebet milletimizin gönlünde yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; Kurtuluş Savaşı’nda kahramanca mücadele ederek vatanımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Gümüşhaneli hemşerilerimin 15 Şubat Kurtuluş bayramını kutuluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

                                                                                     Dr. Yusuf Mayda

                                                                                     Gümüşhane Valisi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44