banner333

banner309

Gümüşhane'de Deneyap Atölyeleri Yıldızlarını Arıyor!

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Türkiye'nin dört bir yanındaki yetenekli gençleri geleceğe hazırlamak için kapılarını açıyor!

Güncel 19.02.2024, 18:43
Gümüşhane'de Deneyap Atölyeleri Yıldızlarını Arıyor!
banner400

139 farklı şehirde 81 ilde bulunan Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Robotik ve Kodlamadan Nanoteknolojiye, Tasarım ve Üretimden Yapay Zekaya kadar geniş bir yelpazede 11 farklı alanda eğitim veriyor.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, gençlerin teknoloji alanında yetkin bireyler haline gelmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş bir proje. Bu atölyeler, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle hayata geçirildi.

Bugüne kadar 15 bin 910 öğrencinin eğitim aldığı atölyelerden 2 bin 700 öğrenci mezun oldu. Şu anda 4 bin 541 eğitmen, öğrencilere geleceğe hazırlanmaları için rehberlik ediyor.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde eşit fırsatlar sunuluyor ve öğrenci seçim süreci üç aşamadan oluşuyor: E-Sınav, Çevrim içi Eğitim ve Görev Tamamlama, ve Uygulama Sınavı. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler, www.deneyap.org ve www.t3kys.com adreslerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Adaylar, becerilerini ölçen E-Sınavda muhakeme, problem çözme ve kritik düşünme gibi yeteneklerini sergiliyorlar. Atölye çalışmaları proje bazlı olduğu için öğrencilerin özgün fikirlerini kullanabilecekleri ve teknik bilgilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunuluyor.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıf öğrencilerini kabul ediyor. Başvuruların yanı sıra, Gümüşhane Gençlik Merkezinde bulunan kayıt masası aracılığıyla başvuru yapmak isteyen gençler de kolaylıkla başvurularını tamamlayabilirler.

Türkiye'nin geleceğine yön verecek gençler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde buluşuyor! Detaylı bilgi ve başvuru için: https://www.deneyap.org.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:14
Güneş 04:59
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:38
Yatsı 21:16