banner333

banner309

Gaziburma Baklavacısı İstanbul Pendik

Gaziburma baklavacısı İstanbul Pendik’te faaliyetlerini sürdürüyor. 1984 yılında oğulları ile yola çıkan Mehmet Sait Budumlu, hizmete 80 m2lik bir alanda başlamıştı.

Güncel 23.11.2020, 08:29
Gaziburma Baklavacısı İstanbul Pendik
banner400

Gaziburma baklavacıİstanbul Pendik’te faaliyetlerini sürdürüyor. 1984 yılında oğulları ile yola çıkan Mehmet Sait Budumlu, hizmete 80 m2lik bir alanda başlamıştı. Ürünlerinin kalitesinden vazgeçmeden devam ettiği bu yolda, doğal malzemelerle ürettiği ürünleri ile kısa sürede pek çok kişinin favorisi haline geldi ve İstanbul’da baklavanın en önemli adreslerinden biri oldu.  

Gaziburma Baklavacısı İstanbul Pendik

İstanbul Pendik’te kurulan Gaziburma Baklava, kurucusu Mehmet Sait Budumlu’nun vefatının ardından da kuruluş felsefesinden sapmadan, hizmet vermeye devam etmektedir. Gaziburma Baklava, rakip tanımayan Antep lezzetleri ile Pendik’teki aynı şubeden müşterileri ile buluşmaya devam etmektedir. 80m2lik alanını, 700 m2si imalat alanı, 165 m2si satış alanı olmak üzere toplam 865 m2ye çıkaran Gaziburma Baklava, en yeni teknolojileri kullandığı imalat alanı ile de öne çıkmaktadır.

20’den Fazla Tatlı Seçeneği

Menüsünde birbirinden farklı lezzet seçeneklerini barındıran Gaziburma Baklava, cevizli baklava, fıstıklı baklava ve kadayıf gibi seçeneklerinin yanı sıra, künefe, katmer ve şekerpare gibi geleneksel Antep lezzetlerini sizlerle buluşturuyor. İstanbul’da baklavanın değişmez adresi haline gelen lezzetlerinin tadına bakmak için Pendik’teki tek şubesinde Gaziburma Baklava’yı hemen ziyaret edebilirsiniz.

20’den fazla farklı geleneksel tatlı seçeneğini sunan Gaziburma Baklava’nın internet sitesine girerek hem menüde yer alan lezzetlere göz atabilir hem de sormak istediğiniz tüm sorular için telefonla iletişime geçebilirsiniz. Tüm tatlıların yanı sıra, İstanbul’un en lezzetli su böreğini de bulabileceğiniz Gaziburma ünal Baklava, bir sonraki ziyaretinizi en kısa süre içinde tekrar planlamanıza neden olacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü