Evlilik Teklifi Paketi

Güncel 30.12.2019, 17:02
Evlilik Teklifi Paketi

Evlilik, hayatınızda attığınız en özel adımlardan biridir. Sevdiğiniz insanla yeni bir yaşama sayfa açarken, herşeyin kusursuz olmasını dilersiniz. Aşık olduğunuz kişiyi mutlu etmeniz söz konusu olduğunda, onu sürpriz bir evlilik teklifi ile şaşırtabilirsiniz. Her kadın, belli bir yaşa geldikten sonra sevdiği adam tarafından nasıl bir evlenme teklifi alacağının hayalini kurar. Bu noktada her detayın büyük bir incelikle düşünülmesi gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir. Ness Yachting, eşsiz organizasyonlarının yanı sıra avantajlı evlilik teklifi paketi kapsamında çeşitli fırsatları beraberinde getiriyor.

Evlilik Paketinin İçerisinde Sizleri Neler Bekliyor?

Günümüzde birçok kişi sevdiği kadını mutlu edecek organizasyonlarla özel sürprizler hazırlamayı tercih ediyor. Kurumumuzun evlilik teklifi paketinde, her detay tüm incelikleriyle düşünülüyor. Öncelikle yat ve iskele süslemesi gerçekleştirilerek geceye ışıltı kazandırılıyor. Sunulan vip kokteyl ve sınırsız soft içecek odağında, firmamız her ayrıtıya yer veriyor. Sizleri özel senaryolu sürpriz bir karşılama ile teknede ağırlıyor. Günün önemine uygun şık bir ambiyans hazırlayan Ness Yachting, sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratıyor. Siz romantik akşam yemeğinizi yerken, mumlar ve romantik fon müzik sözcüklerinize eşlik ediyor. Her kadının büyüleneceği bu organizasyon, hologram ve 3D havai fişek gösterisi ile ihtişamlı bir geceye ev sahipliği yapıyor. Aşık olduğunuz kadının sevdiği çiçekten, tercih edeceğiniz şaraba kadar tüm detayları incelikle düşünen kurumumuz, kendinizi evinizdeki kadar konforlu hissetmenizi sağlıyor. Evlilik teklifi paketi içerisinde yer alan profesyonel fotoğraf ve video çekimleriyle, en özel anınız ölümsüzleştiriliyor. Gümüş madalyon eşliğinde sunulan yüzük çerçevesinde bu eşsiz gece, istenen önemine ulaşıyor.

İstanbul Boğazında Evlilik Teklifi

Dünyanın en güzel şehirlerinden olan İstanbul, birçok aşka ev sahipliği yaptığı gibi en özel anınıza da şahitlik ediyor. Boğazın tam ortasında eşsiz manzaranın ihtişamıyla gerçekleştirilen evlilik teklifinde, hayatınıza dokunan kadının büyülenmemesi mümkün değil. Sevdiğiniz kadının kendini özel hissetmesini istiyorsanız, kurumumuzun evlilik teklifi paketi seçeneklerinden birini tercih ederek yüzündeki tebessümün ve mutluluğun sebebi olabilirsiniz. Ness Yachting'in çeşitli fırsatlarını incelemeniz için sizleri en kısa zamanda https://nessyatkiralama.com/evlilik-teklifi-paketleri/ web sayfamıza bekliyor

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48