banner333

banner309

Demir: Canlı, Gümüşhane bürokrasisinde yer edinmiş değerli bir devlet adamıdır

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstaç A.Ş. ye yönetim kurulu başkanı olarak atanan Mustafa Canlı hakkında son günlerde sosyal medya hesapları üzerinden yapılan olumsuz algının bir Gümüşhaneli olarak kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Güncel 19.09.2019, 21:02
Demir: Canlı, Gümüşhane bürokrasisinde yer edinmiş değerli bir devlet adamıdır
banner400

Yaptığı açıklamada Canlı’nın Gümüşhane de 3 dönem Belediye Başkanlığı ve bir dönem de milletvekilliği yapmış, Gümüşhane bürokrasisinde yer edinmiş değerli bir devlet adamı olduğunu kaydeden Demir, “Bugün gelmiş olduğu pozisyonda bu durumu göstermektedir. İstanbul gibi memleketimizin göz bebeği ve çok önemli bir yerinde önemli bir göreve gelebilmek belli tecrübeleri ve refaransları gerektirmektedir. Bu bağlamda liyakat ve ehliyet gereği bir görevlendirmenin yapıldığını ve Sayın Canlı nın bu görevi hak ettiğini düşünmekteyiz. Bizler bir siyasi bir parti olarak kişiler üzerinden siyaset yapmayız. Fikirler ve eylemler üzerinden siyaset yaparız. Sayın Canlı’yı belediye başakanlığı döneminde eleştirdiğimiz birçok husus olmuştur. Bu kanaatlerimizide basın ile paylaştık. Her insanın eksiği hatası olabilir. Lakin iş vatanseverliğe gelince bu hususta hiç kimsenin Sayın Canlı ya söz söyelemeye hakkı da haddi de yoktur. Bu kanaatimizi kamuoyu ile paylaşmayı bir hak olarak gördüğümüzü ifade etmek isteriz” dedi.

Gümüşhane’nin en büyük sorununun artan işsizlik olduğunu ve son dönemde Yıldız Bakır Madencilikte yaşanan sıkıntının da bu sorunun artacağını gösterdiğini ifade eden Demir, “Bu bağlamda istihdama dönük her türlü projeyi değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Sayın Canlı bu anlamda Gümüşhane için yeni fırsatların oluşmasında ve Gümüşhane’nin istihdamının artırımına ve işsizliğin çözümüne İstanbul’un imkânları ile güç katacağına inanıyoruz. İşte bu nokta da bugün bulunduğu pozisyon itibari ile bu işin mihmandarlığı Sayın Canlı nın yapacağını düşünmekteyiz. Bu sebep ile basit söylemler ile değerli brökratımızı üzmeye ve yıpratamaya kimsenin hakkı olmadığını yeniden ifade etmek isteriz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46