DDF

Güncel 18.04.2018, 11:24 27.04.2018, 11:24
DDF

Avrupalı bayanların cilt bakımı konusunda kişisel ihtiyaçlarına özgü ürünler kullanabilmesi için kurulan dermokozmetik firması  ürün geliştirme alanında her zaman bilimsel araştırma yöntemlerine sıkı sıkıya bağlı kalarak hizmetini sürdürmesi ve üretim tesisleri içerisinde son teknoloji laboratuvarlar bulundurmasıyla beraber kısa zamanda tercih edilen bir markaya dönüşmeye devam etmektedir. 

Kuruluşundan itibaren Avrupa merkezli olarak kadınların dikkatini çekmeyi başaran ürünler geliştirebilen  yapmış olduğu ürünlerle ülkemizdeki kadınlara özel olarak tasarlanan ürünleri kullanma imkânı sunmasından bu yana sektördeki payını yükseltmeye devam etmektedir. Dünya markaları arasında yer alabilen markanın ürünlerini beslenme ve şifalı bitkiler uzmanı Dr. Elaine Linker ve Biyokimya uzmanları tarafından yapılan araştırmalar sonucu ürünlerini formüle edebilmeyi başarmıştır. 

Yaşlanma Karşıtı Ürünler 

Geliştirmiş oldukları bu ürünler yaşlanma karşıtı olarak sunulan ürünler, serum uygulamaları, güneş koruyucu kremleri ve temizleyiciler gibi farklı cilt yapılarına ve farklı yaşlarda yer alan tüm kadınlara hitap etmeyi başarabilmiştir. Kuru cilt yapısına sahip olan kişilerin cildini derinlemesine nemlendirmesine yardımcı olan ürünlerden yağlı cilt sorunlarını en iyi şekilde çözmek isteyenlere dek farklı genetik özelliklere sahip olan kişilerin cilt sağlığına en iyi şekilde kavuşmasını sağlayacak bir DDF ürünü mutlaka bulunmaktadır. Markanın kırışıklık giderici serum uygulamaları ve gözaltı bakım kremleriyse genel olarak yoğun ilgi görmektedir.  dermokozmetik sektörü içerisinde giderek daha da fazla talep gören ürünler arasındadır.  

Kuru ve yağlı cilt yapılarının etkin olarak temizliğinde yüksek etkisiyle beklentileri karşılamaya devam eden ve cildin nefes almasını kolaylaştıran temizleyicilerle beraber anti-aging serumlarıyla da öne çıkabilmektedir. Leke açıcı serum içerikleri, matlaştırıcı güneş kremi gibi ürünlerle beraber DDF imzası bulunan selüloit kremleri de bayanların ortak problemi olarak bulunan selüloitler üzerindeki yoğun etkisi nedeniyle son derece oldukça yoğun ilgi görmekte ve markanın en çok talep gören ürünleri arasında yer almaktadır. DDF sağlık ürünlerini kapmasından dolayı bu ürünleri eczanelerden ve bazı seçkin online adresleri üzerinden hemen ulaşabilirsiniz. Tüm DDF ürünlerine  adresimizden sipariş verebilir ve bu ürünler konusunda daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09