banner333

banner309

Cilve Sohbet Odaları

Güncel 24.03.2021, 19:53
Cilve Sohbet Odaları
banner400

Ülkemizde en iyi şekilde hizmet sağlayan Cilve sohbet odaları sizlere en iyi şekilde hizmet ağı sunuyor. Bunun yanı sıra sitemiz üzerinden farklı arkadaşlıklar edinebilir, zamanla konuşmalarınızı ilerletip sevgili olabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmeye böylece son verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Cilve sohbet ana sayfamız üzerinden üyelik alıp farklı odalarımızın keyfini doyasıya çıkarmaktır. Ayrıca sizler için sunduğumuz farklı sohbet odaları sayesinde kendinize en uygun sohbet ortamını bulabilirsiniz. Aynı zamanda ortak zevklere sahip insanlarla tanışarak samimi konuşmalar gerçekleştirmeniz mümkündür. Böylece birbirinizi daha iyi anlayacaksınız.

Sohbet Odalarının Avantajları

Sohbet odalarının kullanıcılarımıza sağladığı avantajlardan en önemlisi bedava sohbet hizmet sağlıyor olmak. Bunun dışında sohbet odalarımız üzerinden ses ve görüntü paylaşımı yaparak daha keyifli mesajlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Bunun sayesinde konuşmalar daha samimi ve eğlenceli olacaktır. Aynı zamanda karşılıklı güven ve arkadaşlığınızda oldukça ilerleme kat edecektir. İlerleyen konuşmalar sayesinde kendinizi zamanla aile ortamında hissedeceksiniz. Aynı aile sıcaklığı içerisinde ilerleyen konuşmalar sayesinde kullanıcılar kendilerini daha rahat hissederler. Böylece zamanla farkında olmadan sitemiz üzerinden kocaman bir aile edinmiş olacaksınız.

Sohbet odalarımızın aynı zamanda bir diğer özelliği de farklı kişilerle konuşma fırsatı yakalamaktır. Böylece bilgi aktarımı sağlayabilirsiniz. Farklı ülkelerden, farklı şehirlerden, farklı görüşlerden birçok insanla sizleri buluşturuyoruz. Hatta merak ettiğiniz birçok noktada sizler sohbet odalarımız üzerinden kişilere ulaşarak onlardan yardım alabilirsiniz. Örneğin Ankara’ya gitmek istiyorsunuz, orada yaşayan beyefendilerden ve hanımefendilerden genel bilgiler almanız mümkündür. Hatta bu sayede yüz yüze buluşup birlikte keyifli anlar bile geçirebilirsiniz. Sizlere birçok konuda aracı olarak en iyi şekilde hizmet sağlıyoruz. Farklı odalarımız, farklı etkinliklerimiz sayesinde aynı zevklere sahip bireyleri birbirleriyle karşılaştırıyoruz.

Cilve Sohbet Kuralları

Cilve sohbet sitesi üzerinden gerçekleştireceğiniz bütün konuşmalarınız için geçerli olan başlıca kurallarımız vardır. Lütfen Cilve sohbet tarafından oluşturulmuş olan bu kuralları dikkate alınız. Aksi halde sınırsız uzaklaştırmalar alabilirsiniz. Bu da sohbetlerinize ve tanıdığınız kişilere artık ulaşamayacağınız anlamına geliyor. Öncelikle sitemiz üzerinden sohbete başlayabilmeniz için 18 yaşınızdan büyük olmanız gerekir. Aksi tespit edilirse sitemizle bağlantınız kesilecektir. Aynı zamanda gruplar üzerinden gerçekleştirdiğiniz konuşmalarda moderatörlerimizle konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Site yöneticilerimize hakaret edemezsiniz sonucunda uzaklaştırılırsınız. Sohbet odaları içinde küfür, argo ve cinsellik konuşmak yasaktır. Tespit edilmesi halinde uyarı alırsınız.

Bunların dışında farklı dinlere sahip ve farklı görüşlere sahip kişilere saygı duymalısınız. Özellikle devlet büyüklerimize hakaret edici sözlerde bulunamazsınız. Tespit edilmesi durumunda komut alırsınız ya da uzaklaştırılırsınız. Sohbet akışını bölmemek için sürekli aynı mesajı atmak yani flood yapmak kesinlikle yasaktır. Tüm bu kurallara dikkat edildikçe herhangi bir sıkıntı yaşanmayacaktır ve keyifli anlar geçireceksinizdir. Cilve sohbet sitemiz tamamen saygı ve sevgi çerçevesi üzerinde iletişim aracı olan bir topluluktur. Tüm bunları dikkate aldığınız sürece keyifli sohbetlerinize devam etmeniz mümkün olacaktır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48