banner333

banner309

Beylikdüzü İmplant Tedavisi

Güncel 09.03.2021, 22:01
Beylikdüzü İmplant Tedavisi
banner400

Beylikdüzü implant çeşitli nedenlerden dolayı dişlerini kaybetmiş olan hastalara çene kemiği içerisine yerleştirilen yapay diş kökü tedavisi hizmeti veriyor. Günümüzde kullanılan implantlar vücut dokuları ile tamamen uyumlu ve alerjik reaksiyona sebep olmayan implantlardır. Bu implantlar dayanıklılığı oldukça yüksek olan titanyumdan yapılır. Dental implant hem çoklu diş eksikliği tedavisinde hem de tek diş eksikliği tedavisinde kullanılır. İmplant geleneksel tedavi yöntemlerinin neden olduğu fonksiyonel ve estetik sorunları ortadan kaldırır.

Dental İmplant Nedir?

Dental implant ile birden fazla diş eksikliğinin olduğu durumlarda yapılan hareketli protezlerin vermiş olduğu rahatsızlık ortadan kalkar. Dental implant ağız içerisinde yapılan köprülere göre daha avantajlıdır. Çünkü boşluğun yanındaki dişlere herhangi bir işlem yapılmaz. İmplant uygulaması lokal anestezi ile yapılır. İmplantın yerleştirilme süresi, yapılacak olan implantın sayısı ve bölgeye göre değişir. İmplant 30 ya da 60 dakika gibi bir sürede takılır.

İmplantın ikinci aşaması olan protez aşamasına geçmek için implantların yerleştirilmesinden sonra alt çenede iki ya da üç ay beklenir. Üst çenede ise 4 ya da 6 aylık bir bekleme süresi vardır. İmplantın tedavisinin ardından başarının artmasının en önemli kısımlarından biri de ağız bakımıdır. İşlem sonrasında bölgenin temiz tutulması ve operasyondan sonraki günden itibaren dişlerin bakımı şarttır. İmplant işlemi sonrasında çok şiddetli ağrı ya da şişlik beklenmez. As Marmara Dent iyileşme sürecinde ortaya çıkabilecek her türlü sorunun çözümü için sizlerin yanındadır.

Beylikdüzü Gülüş Tasarımı

Beylikdüzü implant lamine porselen diş tedavisi için sizlere profesyonel hizmet sunuyor. Gülüş tasarımında ön dişleri kırık ya da aşınmış olan kişilerin diş boylarını uzatıyor. Dişlerde kırık veya çatlak oluşmuşsa bunları tedavi ediyor. Gülüş tasarımında dişlerin formu düzeltilir. Diş renginden memnun olmayan kişilerde beyazlatma işlemi yapılır.

Hafif çarpık olan dişlerin düzeltilmesi için dişlere tel takılması ve porselen kronla kaplama tedavisi uygulanıyor. Ancak bazı durumlarda diş tedavisi uygulanmaz. Hasta ağzında kapanış bozukluğu varsa hekimlerimiz tedaviyi gerçekleştiremez. Dişlerde ileri derecede sarı ve beyaz lekeler bulunuyorsa, ileri derecede diş sıkma, gıcırdatma gibi durumlar söz konusu ise tedavi yapılmaz.

Beylikdüzü Kanal Tedavisi

Beylikdüzü implant, kanal tedavisi ile dişlerinizi eski rahatlığına kavuşturuyor. Kanal tedavisi ağrısız ve acısız olması için lokal anestezi ile yapılır. Sonrasında çürükler temizlenip diş özüne ulaşılınca hastalıklı ve yumuşak olan doku çıkarılır. Ardından sinir ve doku artıkları temizlenir. Seans aralarında diş iyileşene kadar geçici olarak dolgu maddeleri ile diş üzeri kapatılır. Bazı hastalarda birkaç seans hiç gerek olmaz. Tek bir seansta kanal tedavisini bitirebilmek mümkündür. Diş kliniğinde tüm diş tedavisi yöntemleri uzman ve deneyimli hekimler tarafından uygulanır. As Marmara Dent ağız ve diş sağlığı konusunda uzman hekimleri ile sizler için profesyonel hizmet veriyor.

Kaynak: https://asmarmaradent.com/tr/implant-uygulamalari/

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11