banner333

banner309

BBP'den Bayrak Tepkisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın bahçesine girilerek Türk Bayrağının indirilmesine sert tepki gösterdi.

Güncel 10.06.2014, 13:17 10.06.2014, 13:18
BBP'den Bayrak Tepkisi
banner400
 Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın bahçesine girilerek Türk Bayrağının indirilmesine sert tepki gösterdi.

Yaşanan menfur olayın bir okul bahçesinde, sağlık ocağında ya da herhangi bir sivil toplum örgütünün bahçesinde gerçekleşmediğini kaydeden Taşkın, “Bizatihi bu ülkenin güvenliğini sağlamakla görevli askeriyenin bahçesinde gerçekleşiyor.  Evet, eşkıya eşkıyalığını, hain hainliğini, bölücü bölücülüğünü dünde yaptı, bugünde yapıyor,  yarında yapacak. Peki, orada nöbet tutan askerler, onların üstleri egemenliğimize,  bağımsızlığımıza karşı yapılan bu menfur saldırıya niye karşılık vermediler de müsaade ettiler?” dedi.

“MİLYONLARCA ŞEHİDİ BİZ BU BAYRAK DÜŞMESİN DİYE VERMEDİK Mİ?”

Milletin her bir ferdini onlarca şehit gelmişçesine üzen bu kahpeliğe nasıl müsaade edildiğini sorgulayan Taşkın, şunları söyledi: “Ay Yıldızlı Al  Bayrağımız ülkemizin ve milletimizin namusu, egemenliğimizin ta kendisi değil midir? Buna  şehadeti de göze alarak asla müsaade edilmemeliydi. Buna müsaade eden ve bu hadiseyi görmezden gelenleri, buna sessiz kalanları, tabii ki başta bunu yapanları bu millet asla unutmayacak ve affetmeyecektir. Milletimizin onurunu kıran bu elim hadiseyi gerçekleştirenler ve gerçekleşmesine müsaade edenler mutlaka hak ettikleri cezayı almalıdır.”

Bayrağın namus olduğunun altını çizen Taşkın, “Türk Milleti namusuna değil el uzatanı, laf söylenmesini kabul etmez. Bizim dileğimiz bu konuyla ilgili her kimin sorumluluğu varsa, başta Genelkurmay Başkanı ve İçişleri Bakanının istifa etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu olayların derhal sükunete ermesini istiyor sorumluların adalet karşısında hesap vermesini istiyoruz. Bu olaya binaen bu bayrak için canlarını ve mallarını kaybeden aziz şehit ve gazilerimi yad ediyor, mekanların cennet olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46