banner333

banner309

Abanoz Torul'da

Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, pasör Sercan Abanoz'u transfer etti.

Gümüşsu Gümüşhanespor 10.06.2014, 13:18 10.06.2014, 13:20
Abanoz Torul'da
banner400
 Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, pasör Sercan Abanoz'u transfer etti.

Kulüp Başkanı Özden Bostan, teknik heyetin teklifi doğrultusunda Sivas Dört Eylül Belediyespor, Tofaş ve Fenerbahçe Grundig gibi takımlarda oynayan 28 yaşındaki Sercan Abanoz'un transferini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Transferleri hedeflerine ulaştıracak ve bütçeye uygun yapmaya gayret gösterdiklerini belirten Bostan, “Kıt bütçe imkanlarımızla iyi sporcular transfer etmek istiyoruz. Sadece maddiyat için değil, 'voleybolda ben de varım' diyerek yüreğiyle oynayan sporcuların peşindeyiz. Teknik heyetimiz de araştırmalarını bu yönde sürdürüyor. Teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda en kısa zamanda transfer çalışmalarımızı tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız.” dedi.

Antrenör Ümit Terzi ise geçtiğimiz sezonlarda yaşanan pasör sıkıntısını yeni transferle birlikte çözmek için ilk adımı attıklarını belirterek, Abanoz transferinin ardından en az iki yabancı oyuncu transferi ve kulübün gelişim kamplarından da iki sporcuyu kadrolarına katmayı planladıklarını söyledi.

A takıma aday genç oyuncuları 15-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan gelişim kampına alacaklarını, bu kamplarda seçilen sporcuların da 5-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan ikinci kampa alacaklarını belirten Terzi, “Bu kampımızda da başarılı olan ve A takımında oynayabilecek en az iki sporcumuzu, gelecek sezon için kadromuza katacağız.” ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48