banner333

banner309

Android için 2022'nin en popüler oyunları

Her yıl, mobil oyunların popülaritesi ve aktif oyuncu sayısı oldukça hızlı bir şekilde artmaktadır. Her şeyden önce, bu, farklı yaş grupları için geliştirilmekte olan Android işletim sisteminde çalışan mobil cihazlara yönelik oyunlar için geçerlidir.

Güncel 07.09.2022, 20:15
Android için 2022'nin en popüler oyunları
banner400

Her yıl, mobil oyunların popülaritesi ve aktif oyuncu sayısı oldukça hızlı bir şekilde artmaktadır. Her şeyden önce, bu, farklı yaş grupları için geliştirilmekte olan Android işletim sisteminde çalışan mobil cihazlara yönelik oyunlar için geçerlidir. Ve erken yaşlardan itibaren, birçok çocuk sanal dünyaya dalmış durumda. Ayrıca çeşitli temalara ve türlere dikkat etmek önemlidir. Bu sayede, her kullanıcı her zaman kendisi için en ilginç ve uygun simülatörü bulacak ve seçecektir. Modern oyun uygulamaları öncelikle hoş bir eğlence için tasarlanmıştır. Sonuçta, onların yardımıyla, sadece birçok olumlu duygu elde etmekle kalmaz, aynı zamanda uzun bir yolculukta zaman geçirebilirsiniz. Bunların çoğu tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara açıktır ve bilgisayar oyunlarından çok daha düşük değildir. Modern uygulamalar muhteşem grafiklere, parlak tasarıma ve işlevselliğin ve teknik özelliklerin hızlı bir şekilde anlaşılması için kullanılabilir. Oyunun tüm kontrolü mobil cihazın sensöründe gerçekleşir ve dünyanın her yerinden oyuncularla oyun savaşlarına katılabilirsiniz. Akıllı telefon kullanıcıları için hem çevrimiçi hem de İnternet bağlantısı olmayan oyun eylemleri mümkündür. Android için https://oyunprogram.gen.tr/ web sitesine göre 2022'nin en popüler ve tartışılan mobil oyunları şunlardı:

  • VALORANT Mobile, PUBG, Call of Duty ve Counter-Strike gibi markaları anımsatan bir mobil nişancı oyunudur;
  • Crossout Mobile - çevrimiçi aksiyon türünde bir oyun;
  • Metal Slug Awakening – Metal Slug adlı bir dizi oyundan;
  • Quest Hunter – fantezi unsurları ile rol yapma oyunu;
  • Korku Hastanesi - Kaçış - çarpıcı bir birinci şahıs aksiyon oyunu;
  • Mini Basketbol, spor temalı bir arcade oyunudur;
  • Star Wars: Hunters - 4x4 şiddetli ağ savaşlarına mümkün olduğunca dalmanıza izin verecek;
  • WipEout Rush, çarpıcı çeşitlilikte haritalar ve bazen süper zorlu pistlerle parlak ve çarpıcı bir yarıştır;
  • Monster Fishing: Tournament, avcılık ve balıkçılığın ateşli hayranları için bir spor mobil oyuncağıdır;
  • Xterium: War of Alliances, aynı anda birkaç oyuncu için bir oyundur (strateji).

Bu ve diğer mobil oyunları gadget'ınıza indirmek ve yüklemek için, kullanıcılar bunun için özel siteleri veya Play Market'i kullanabilir. Hepsi ücretsizdir, ancak daha mükemmel olmak ve maksimum sonucu hızlı bir şekilde elde etmek için küçük nakit yatırımlara ihtiyaç vardır.

Android akıllı telefonlarda oyunlar neden yavaşlayabilir?

Bazen mobil cihazlarda, oyun uygulamaları yavaşlamaya ve askıda kalmaya başlar. Bu nedenle, oyun belirli bir oyuncaktan almak istediğiniz memnuniyeti getirmez. Bu tür öngörülemeyen durumlar genellikle aşağıdaki ana nedenlerden önce gelir.

  • cep telefonu bellek önbelleği tamamen dolu;
  • Aynı zamanda, birkaç büyük program veya uygulama arka planda çalışır;
  • gadget, sistem belleğinden taşan çok sayıda uygulama yükledi;
  • mobil cihazda kötü amaçlı yazılım veya diğer virüslerin varlığı;
  • gadget veya tablet için boş depolama alanı ve diğer daha az önemli nedenler yoktur.

Tüm bunlardan, Android'de bir mobil cihazın doğru çalışması için dikkatlice izlemeniz gerektiği anlaşılmaktadır. Özellikle zaman zaman temizlenmesi gereken sistem belleği ve önbellek söz konusu olduğunda. Pratik olarak kullanılmayan tüm programları ve uygulamaları kaldırmanız da önerilir. Bunların hepsi herhangi bir "fren" ve "askıda" olmadan mobil oyunlar oynamaya yardımcı olmalıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38