banner333

banner309

Allık

Kadınların daha canlı görünüme kavuşmalarını sağlayan allıklar Golden Rose farkıyla sunuluyor.

Güncel 28.02.2017, 10:02
Allık
banner400

Kadınların daha canlı görünüme kavuşmalarını sağlayan allıklar Golden Rose farkıyla sunuluyor. Kategoride yer alan ürünlerin her biri kendi içinde farklı şekilde isimlendirilmiş durumda. Örneğin Terracota, Silky Touch, Powder Plush allık çeşitleri gibi seçenekler sunulmakta. Makyajların en önemli parçalarından biri olan bu ürünler sıradan kozmetiklerden çok daha fazlasını sizlere sağlıyor. Hazırlanma süreci titiz bir çalışmanın ürünü.

Cilt Yapısına Uygunluk

Her cilt yapısının beklentileri farklıdır. Bu farkı yaratan dış etkenlere karşı hassasiyet durumu ya da etkilenme derecesidir. Golden Rose allık çeşitleri kuru, yağlı ve karma cilt yapılarının beklentilerine uygun biçimde hazırlanmıştır. Yağlı cilt yapısına sahip olan kullanıcılar için mat görünüm veren ürünler tercih edilmelidir.   

Işıltılı Görünüm

Solgun, renksiz görünün ciltler için gününüze ışıltı katacak allık çeşitlerini cilt sağlığınıza zarar vermeden Golden Rose ile temin edebilirsiniz.  Gözeneklerin nefes almasını engellemeyen yapısı sayesinde kafanızda soru oluşmadan kullanım imkânı verir. Ürün çeşitlerini incelemek, diğer kozmetik ürünlere göz atmak için kurumsal http://shop.goldenrose.com.tr/  sitesini takip edebilir, avantajlı ürünleri takipte kalabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34