banner333

banner309

BB Krem

Kadınlar ciltlerinin sağlıklı görünmesini ister. Pürüzden arınmış, lekesiz, nemli ve gergin olmasını hedefler. 

Güncel 28.02.2017, 10:06
BB Krem
banner400

Kadınlar ciltlerinin sağlıklı görünmesini ister. Pürüzden arınmış, lekesiz, nemli ve gergin olmasını hedefler.  Tüm bunları bir arada sunan  BB krem çeşitleri gün boyu istediğiniz nemi sağlayan bunu yaparken aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi güçlendiren bir üründür. Golden Rose farkıyla temin edebileceğiniz içerikler, leke, kusurlu görünüm ve diğer sorunlar için çok yönlü bir avantaja sahiptir.

Kolay Uygulama

Uygulama özellikleri bakımından BB krem ürünleri son derece basit kullanılır. Gün içinde kullanım bölgesine oval hareketlerle yedirilerek uygulanır. Cilt renginize anında etki ederek ideal görüntü kazanmanızı sağlar.

Zengin İçerik                                                                    

Golden Rose BB krem kullanırken içerik bakımından sorun yaşamazsınız. Nemlendirici ve kapatıcı etkisi yanında antioksidan E vitamini içermektedir. Paraben ve yağ yoktur. Hafif formülü ile isteğe göre iki kat da kullanılabilir. Temiz cilt yapısına sürülmesi etkisini daha iyi göstermesi bakımından dikkat edilmesi gereken bir nokta.  Nemlendirici dışında altta herhangi bir zemin olmaması gerekiyor. Ürün görselleri, fiyatlar ve satış platformu için kurumsal http://shop.goldenrose.com.tr/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52