banner333

banner309

Açılır Tentenin Özellikleri

İş yeri ve evler için özellikle tercih edilen, güneş, soğuk gibi iklim şartlarından korunmaya yönelik olarak yaptırılan ürünlerden birisi de açılır tente olarak karşımıza çıkmaktadır.

Güncel 05.03.2021, 13:27
Açılır Tentenin Özellikleri
banner400

İş yeri ve evler için özellikle tercih edilen, güneş, soğuk gibi iklim şartlarından korunmaya yönelik olarak yaptırılan ürünlerden birisi de açılır tente olarak karşımıza çıkmaktadır. Açılır tentenin de kendi içinde çeşitleri olduğu görülmektedir. Motorlu tente, mafsallı tente, gölgelik tente gibi gruplara ayrılır. Bunlar çift ve tek taraflı açılabilir şekilde imal edilmektedir. Böylece kullanılacak olan alanın bulunduğu yeri açıp kapatma imkânı sunar. Prime Tente bu konuda farklı renk ve modellerle ev ve iş yerlerine ürünlerini götürmektedir.

Açılır tenteyi açılma durumuna göre değerlendirmek gerekirse, el yardımıyla ve otomatik olarak sınıflandırmak yanlış olmaz. Kişinin isteği ve kullanılacak yerin amacına göre hangisinin tercih edileceğine karar verildikten sonra imalat işlemine başlanır.

Tente Fiyatları Cep Yakmıyor

Açılır kapanır tente fiyatları sanılanın aksine çok uygundur. Kullanılacak olan malzemenin kalınlığı, hava geçirgenliği, dayanıklılık süresi, manuel veya otomatik olarak açılıp kapanma durumuna göre fiyatlarda değişiklikler görülmektedir. Ancak buna rağmen yine de fiyatlar aşırı yüksek değildir. Prime Tente fiyatlar konusunda müşterilerine yardımcı olmayı kendine düstur edinmiş ve çalışmalarını bu şekilde devam ettirmektedir.

Hareket edebilme özelliği olan bu tenteler otomatik olacak ise kullanılacak olan motorun gücüne göre de fiyatlandırılır. Ekstra özelliklerin eklenmesi maliyetin elbette artmasına yol açacaktır. Detaylı bilgi almak için https://www.primetente.com/tente-fiyatlari/ sitesini ziyaret edebilir, ürünlerin özellik ve fiyatlarını görebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48