banner333

banner309

Murat Kayalı Gümüşhanespor’da

Kulübümüz, Elazığspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Murat Kayalı’yı kadrosuna katmıştır. Deneyimli orta saha oyuncusu Gümüşhanespor’la 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Gümüşhanespor 08.01.2018, 19:18 08.01.2018, 19:23
Murat Kayalı Gümüşhanespor’da
banner400

Gümüşhanespor’umuzun Antalya kamp çalışmalarını takip eden Köse Belediye Başkanı ve yöneticimiz Şerif Aygün, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Takımımız Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Ligin ikinci yarısı uzun ve yorucu geçecek. Kulüp başkanımız ve teknik ekibimiz ortak bir çalışma yürütüyorlar. Teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda başkanımızın da onayıyla bir kaç takviye yapıldı. Bunlarında bir tanesi Murat Kayalı kardeşimiz. Bu ismin futbol geçmişi ile ilgili elimizde yeterli bilgimiz var. Takımımıza faydalı olacağı kanaatindeyiz. İnşallah ikinci yarı onunda yüksek performansı ile kamptan gelen arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir performans geçireceğimize inanıyorum. İki yıl aradan sonra bu yılı birlikte göğüsleyeceğiz. Murat’ın da çok büyük faydası olacaktır. İnşallah sakatsız güzel bir sezon geçirir kendileri de. Hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

Yeni Transferimiz Murat Kayalı ise Gümüşhanespor’a imza attığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek “Burada Kaya başkan ve transferde emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelme amacım burada bir hedef var burada şampiyonluk beklentisi var. Şehrin beklentisi yüksek. İki senedir Play-off finalinde ekibin şampiyon olarak çıkması gerekiyor. Takımın şampiyon olması için elimden gelen herşeyi yapmaya gayret edeceğiz” dedi 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54