banner333

banner309

Gümüş'te Rota Elazığ

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Elazığ Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Gümüşhanespor 09.03.2013, 15:13
Gümüş'te Rota Elazığ
banner400
 Tekke Beldesindeki tesislerinde yapılan son antrenmanda takımın moralinin yerinde olduğu gözlenirken, 5-1’lik Diyarbakır galibiyetinden sonra Elazığ’dan da mutlak 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

“3 PUANLA DÖNECEĞİZ”

Diyarbakır galibiyetinden sonra takımın moral bulduğunu açıklayan Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Elazığ maçına için bize doping oldu. Sakatlığı devam eden oyunlarımız haricinde takımda hiçbir eksiklik yok. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Elazığ Belediyespor maçından 3 puanı alarak Gümüşhane’ye dönmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

“YENİ OYUNCULAR KAZANDIK”

Takımdaki eksikliklerin yedek oyuncular için fırsat olduğunu ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyleyen İncedal, “Arsinspor maçında 6 as oyuncu eksiğiyle sahaya çıktık. Kadroya giremeyen ve yedekte kalan oyuncularımızın kendilerini ispatlaması adına güzel bir oyun oldu. Bu süreçte bazı oyuncularımızın kendilerine olan güveni tamamladıklarını gördük. Bu bizim için büyük bir mutluluk oldu. Hem oynadığımız maçlardan puan almak hem de yeni oyuncu kazandırmak takım adına olumlu bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.” dedi.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27