banner333

banner309

Gümüşhanespor'da Şok Ayrılık !

Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Yavuz İncedal ile yollar ayrıldı

Gümüşhanespor 03.06.2013, 14:19
Gümüşhanespor'da Şok Ayrılık !
banner400
 Gümüşhanespor’da dün şok bir gelişme yaşandı. Kırmızı-Beyazlılar’da başkan İdris Çimen ile teknik direktör Yavuz İncedal dün bir araya gelerek geniş detaylı bir toplantı. Yeni sezonda da yola devam etmesi beklenen başarılı teknik adam ile yolların ayrıldığı açıklandı. Geçtiğimiz sezon takımın 3. Lig’den 2. Lig’e çıkmasında büyük rol oynayan İncedal ile yolların ayrılması Kırmızı-Beyazlı taraftarlarında büyük üzüntü yaşamasına neden oldu.

BİZE YAKIŞAN GÖRÜŞME

Teknik direktör Yavuz İncedal’da Gümüşhanepor’la yollarını ayırdıklarını doğrularken, “Kulüp başkanımızla çok güzel bir görüşmemiz oldu. Bize yakışan sevgi ve saygı içerisinde görüş alışverişinde bulunduk. Bu yaptığımız görüşmede de anlaşma sağlayamadık.  Maalesef ayrılık kararı çıktı” dedi. Anlaşamama nedenimiz ne ekonomi ne de başka şeyler” diyen İncedal, “Hedefi olan bir takımda çalışmak istediğimden ötürü böyle bir karar aldım” dedi.

ÇİMEN’E TEŞEKKÜR

Gümüşhanespor’un yeni sezonda ligde kalmak ve orta sıralarda yer almak gibi bir hedefi olacağını belirten İncedal, “Ben ise başkanımıza hedefi olan bir takımda çalışmak istediğimi söyledim. Başkanımız İdris Çimen’de bu konuda bana çok büyük anlayış gösterdi. Daha büyük hedefleri olan başka takımlarla görüşmeme izin verdi. Bu konuda kendisine yine teşekkür ediyorum. Bütün Gümüşhane halkını ve taraftarlarını çok sevdim. Gönlümde her zaman yerleri olduğunu bilinmesini istiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46