banner333

banner309

Gümüşhanespor’a İlk Destek Fazıl Ceylan"dan

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un hafta sonu oynayacağı Talas Gücü Maçı İçin ilk destek Canca Tur Sahibi Fazıl Ceylan'dan geldi.

Gümüşhanespor 05.02.2024, 15:42
Gümüşhanespor’a İlk Destek Fazıl Ceylan"dan
banner400

TFF 3.   Lig 1. Grupta  mücadele eden temsilcimiz   Gümüşhanespor’un hafta sonu oynayacağı Talas Gücü Maçı İçin ilk destek Canca Tur Sahibi Fazıl Ceylan'dan geldi.

Canca Tur'un sahibi Fazıl Ceylan, bu pazar günü oynanacak olan Talas Gücü maçı için tüm futbolseverleri heyecanlandıracak bir duyuru yaptı. Maça katılacak tüm taraftarlar için belediye önünden stada ücretsiz ulaşım ve maç biletleri sağlanacağını duyuran Ceylan, “bu pazar günü oynanacak olan Talas Gücü maçı için futbol severlere özel bir duyuru yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Maça katılacak tüm taraftarlarımız için belediye önünden stada ulaşım ve maç biletleri tamamen ücretsiz olarak karşılanacaktır” dedi.

Bu özel organizasyonun, futbolun birleştirici gücünü ve topluluk içindeki dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlendiğine dikkat çeken Ceylan,  “Canca Tur olarak, spora ve yerel futbol takımlarımıza destek olmanın önemini vurgulamak ve taraftarlarımıza unutulmaz bir deneyim sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taraftarları, “Pazar günü saat 13:00 Belediye önünde toplanarak yine Belediye önünden kalkacak özel araçlarla stada davet eden Ceylan, Maç biletlerinin Canca Tur tarafından temin edileceğini belirterek, “Canca Tur ekibi olarak, siz değerli futbol severleri bu özel maçta aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız. Birlikte muhteşem bir gün geçireceğimize inanıyoruz. Sporun ve dayanışmanın gücüyle dolu bir gün geçirmek üzere, hepinizi bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49