banner333

banner309

Gümüşhanespor Toplanamıyor

TFF'nin maçların oynanması yönünde aldığı kararın ardından çalışmalarına başlaması beklenen Gümüşhanespor ekonomik zorluklar nedeniyle toplanamıyor.

Gümüşhanespor 30.06.2020, 14:16 07.07.2020, 09:06
Gümüşhanespor Toplanamıyor
banner400

TFF'nin maçların oynanması yönünde aldığı kararın ardından çalışmalarına başlaması beklenen Gümüşhanespor ekonomik zorluklar nedeniyle toplanamıyor.

TFF 2.lig Beyaz Grupta kümede kalma savaşı veren temsilcimiz Gümüşhanespor’da yönetim ve ekonomik sorunlar devam ediyor. TFF tarafından alınan kararla alt ligler 18 Temmuz’da başlayacak. Alt liglerde ki diğer takımlar çalışmalarına başlarken kırmızı beyazlı temsilcimiz ekonomik sorunlar nedeniyle toplanamıyor.

Futbolcuların Bilet Alacak Parası Yok!

Ekonomik sorunlar nedeniyle zoru günler geçiren Gümüşhanespor’da futbolcuların tesislerde toplanması için teknik heyetin rapor doğrultusunda planlamalar yapılırken, bazı futbolcular bilet alacak paraları olmadığı için şehre gelemiyor.  Ödeme alamayan futbolcular bilet alacak durumda dahi olmadığını belirtirken,  durumları iyi olan birkaç futbolcu kendi imkanlarıyla tesise geldi.

Başkan Eroğlu’dan Somut Adım Bekleniyor

Ekonomik zorluklar uğraşan temsilcimiz yönetimsel sorunları kulübün geleceğiyle ilgili umutsuzluğa düşürmeye devam ediyor.  Geçtiğimiz ay Kulüp Başkanı ile yönetim arasında ki ekonomik gerginlik son bulmuş değil. Kulüp Başkanı Muharrem Güray Eroğlu, yaptığı her açıklamasında görevinin başında olduğunu belirtmesine rağmen ekonomik anlamda atacağı somut adımlar merakla bekleniyor. Başkan Eroğlu’nun yaptığı açıklamalara rağmen liglerin başlamasına az bir süre kala hale teknik ekip ve oyuncu grubuna ödeme yapmaması eleştiriliyor.

Öte yandan Gümüşhane’de ki yöneticilerden henüz atılan somut bir adım yok. Alınan kongre kararın ardından sessizliğe bürünen Gümüşhane cephesinden ses yok.  Liglerin başlamasına az bir süre yönetimin ekonomik sorunu çözerek takıma lige hazırlaması bekleniyor.

Kongre Yeni Bir Umut
Kırmızı-beyazlılar yeniden yapılanma için 5 Temmuz’daki kongreyi bekliyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da bir yandan pandemi sonrası hazırlıkları devam ederken bir yandan da gözler 5 Temmuz’da gerçekleştirilecek kongreye çevrildi. İlki 5 Temmuz’da çoğunluk sağlanamadığı taktirde 12 Temmuz’da yapılacak kongre öncesi başkanlık için şuana kadar adaylığını tek açıklayan isim mevcut başkan Muharrem Güray Eroğlu oldu. Kongre öncesi yeni yönetimini oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Eroğlu dışında kongrede başka bir başkan adayının çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Kongreye az bir süre kala bazı isimlerin nabız yokladığı öğrenildi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
Ramazan balyemez 4 yıl önce
Bir gumushaneli olarak gumuzhane sporumuzun bu durumda olmasindan dolayi cok uzgunum ama inaniyorum ki birlik ve beraberlik icerisinde bu sene ligde kalip seneyede ust siralara tirmanacagiz fakat su bi gercek gumushanesporun gercek sahibi gumushanelilerdir
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59