banner333

banner309

Gümüşhanespor Kahvaltıda Buluştu

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları kahvaltı programında bir araya geldi.

Gümüşhanespor 12.04.2013, 17:40
Gümüşhanespor Kahvaltıda Buluştu
banner400
 Sezona başlarken şampiyonluk veya play-off sözü vermediğini belirten Çimen, "Yalnız ilk yarıda ortaya koyduğumuz performans ve topladığımız puanlar bizi bu hedeflerin içine soktu. Şampiyon oluruz veya olmayız. Play-Off'a kalırız veya kalmayız. Bunlar çok önemli değil. Önemli olan bizim ortaya koyacağımız mücadele. Sizler sahada, bizler dışarıda elimizden geleni, hatta telafisi olmayan bu haftalarda daha fazlasını yapalım, gerisi kendiliğinden gelecektir." dedi.


"GÜLMEK İSTİYORUM AMA GÜLEMİYORUM"

Çimen, "Benim şampiyon olacağız veya Play-Off'a kalacağız diye bir taahhüdüm yok. Bir sözümde yok. Ama ilk yarıda 7-8 puan fark atmış olduğumuz takım gelip bizi kavuşunca moralimiz bozuluyor. Ben kulüp başkanı olarak gülmek istiyorum ama gülemiyorum. Hocamız gülmemiz gerektiğini söylüyor. Evet, kendisi haklı. Gülmezsek iddiamızı kaybettiğimiz izlenimi veririz. Ama böyle bir şey yok. Gülmek istiyorum ama elimde değil. Ben size güveniyorum. Bizim takımımızda dedikodu olmamıştır bundan sonra da olmayacak. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece biz inandığımız yere gideceğiz" ifadelerini kullandı.

BAYBURT'TAN TARAFTAR DESTEĞİ

Hafta sonu oynanacak Keçiörengücü karşılaşmayla ilgili de açıklamalarda bulunan Çimen, "Keçiörengücü karşılaşmasına komşumuz Bayburt'tan yaklaşık 150 kişilik bir taraftar topluluğu misafirimiz olacak. İlçelerimizde de taraftarların gelme ihtimali var. Gümüşhane futbolseverleriyle misafirlerimiz iyi bir bütünleşme sağlarsa Keçiörengücü karşılaşmasından galibiyetle ayrılmamamız için bir neden yok. Belki de sezonun en kritik karşılaşması öncesi herkesin desteğine ihtiyacımız var. Tüm Gümüşhaneli futbolseverleri bu zorlu karşılaşmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Kahvaltı programına Gümüşhanespor kulüp Başkanı İdris Çimen'in yanısıra İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, yönetim kurulu üyeleri Günay Muslu, Metin Şeker, Servet Taş ve Fazıl Ceylan, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve teknik kadro ile futbolcular katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27