banner333

banner309

Kelkit Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Hatıra Ormanı Oluşturdu

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bulunan Kelkit Kız Teknik ve Meslek Lisesi, idareci, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ‘Her öğrenciye bir fidan’ sloganıyla Kelkit İlçesi Karşıyaka Köyü ormanlık alanına 100 adet çam fidanı dikti.

Kelkit 13.04.2013, 13:06
Kelkit Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Hatıra Ormanı Oluşturdu
banner400

 Karşıyaka Köyü muhtarlığının gösterdiği alana İlçe Orman Müdürlüğünden temin edilen fidanlar, öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu. 



Okul müdür Yardımcısı Naci Aktaş ormanın önemi hakkında kısa bir konuşma yaptı. Etkinliğe Okul müdürü Hakkı Güler,  Müdür yardımcısı Naci Aktaş, Öğretmenlerden Okan Müfettişoğlu,  Zehra Elmas, yardımcı personeller ve öğrenciler katıldı.



Öğrencilerin büyük bir istekle bu etkinliğe katılmasının gurur verici olduğunu söyleyen Okul Müdürü Hakkı Güler, “Bizler öğrencilerimize fidan dikme alışkanlığı kazandırmak, ağaç ve orman sevgisini aşılamak, öğrencilerimizin çevreye ve doğaya olan sevgilerini artırmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bundan sonraki süreçte, oluşturmuş olduğumuz bu küçük ormanı yeni fidanlarla besleyerek daha da genişleteceğiz.” dedi.



Dikilen fidanların belirli aralıklarla sulamasını da yapacaklarını belirten okul müdürü Hakkı Güler,  “Bu etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde bizlere çamları temin eden İlçemiz orman müdürlüğü yetkililerine, yer temini konusunda yardımcı olan Karşıyaka Köyü muhtarı sayın Aziz Keskin’e, idareci, öğretmen, yardımcı personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.



Çam fidanı dikiminin gerçekleştirilmesinden sonra yapılan piknikle etkinlik sona erdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27