banner333

banner309

Gümüşhanespor İçin Herkes Taşın Altına Elini Koyacak

Gümüşhanespor taraftarları yayınladıkları bildiri ile şehrin önde gelenlerini Gümüşhanespor İçin Taşın Altına Elini Koymaya çağırdı.

Gümüşhanespor 31.10.2016, 23:53 31.10.2016, 23:54
Gümüşhanespor İçin Herkes Taşın Altına Elini Koyacak
banner400

 Bildiri şu şekilde;

GÜMÜŞHANESPOR İÇİN HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYACAK

Gümüşhanesporumuz,geçen sene aldığı başarılı sonuçlar ile play off oynamış fakat finalde Bandırmaspor'a kaybederek PTT 1 Ligde oynamayı kıl payı kaçırmıştır.

Bu sene ise lige fırtına gibi girmiş ve 9 haftada 21 puan toplayıp , kalesinde sadece 2 gol görüp namağlup olarak grubunda lider durumda.Ayrıca Ziraat Türkiye kupasında da 2 tur geçerek gruplara kalma hakkını elde etti.Bu da demek oluyor ki Gümüşhanespor, çarşamba günü çekilecek kuralar sonucunda 4 büyük takımdan biri ile eşleşecek ve bu takımlardan biri Gümüşhaneye gelerek maçı tv den yayınlanarak tüm Türkiyeye Gümüşhanemizin çok önemli bir tanıtımı yapılacak.

Tüm bu başarılı sonuçların oluşması kendiliğinden olmadı tabi ki.Gümüşhanespor Kulübü onursal başkanı Gümüşhane Milletvekilimiz Osman Akgül'ün maddi ve manevi destekleri, geçen yıl başkanlığa gelen futbolun her alanını bilen Kaya Büyükbayraktarın başarılı yönetimi ve maddi ve manevi destekleri.

Bu iki isim dışında kulübümüze maddi anlamda destek veren yok denecek kadar az sayıda.Takımımızın yıllık bütesinin 10 milyon TLleri bulduğu göz önüne alındığında bunun ne denli bir yük olduğu ortada.Gümüşhane'deki yerel yönetimden ve kamu kurumlarından maddi destek alınamadığı gibi lojistik anlamda da hiç bir şekilde destek verilmemekte.

Buradan yönetimde olup ta maddi gücü olan yöneticilerimize,Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen'e,Gümüşhanedeki kamu kurumlarının başında bulunan yöneticilere sesleniyoruz!

Gümüşhanespor hepimizin, sadece protokolde gelip maç seyretmekle Gümüşhanespora destek olunmaz.Herkes taşın altına elini koymalı,hem maddi hem de manevi anlamda Gümüşhanesporumuza destek olmalıdır.

GÜMÜŞHANESPOR TARAFTARLARI

Yorumlar (1)
Reşat sagırkaya 7 yıl önce
Sagolsun Reisim iz gümüşhaneye deger ve önem veriliyor. Vatanını saymaz da onun içindir
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38