banner333

banner309

Gümüşhanespor'da gözler kupada!

Kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan temsilcimizde gözler kupaya çevrildi.

Gümüşhanespor 20.12.2016, 19:59 20.12.2016, 20:05
Gümüşhanespor'da gözler kupada!
banner400

Kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan temsilcimizde gözler kupaya çevrildi.

Spor Toto 2 lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor Ziraat Türkiye kupasında Çarşamba günü oynayacağı Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hafta sonu evinde karşılaştığı ve ilk yarının son maçı olan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasından 2-0’lık net bir galibiyetle ayrılan ve bu galibiyetle oldukça moral depolayan temsilcimiz Gümüşhanespor,  yarın karşılaşacağı Atiker Konyaspor karşılaşmasından da galip ayrılarak gruptan çıkma hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Ligin yanı sıra kupaya da önem verdiklerini her fırsatta dile getiren kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ve Teknik Direktör Tarık Daşgün,  kupada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini, nihai hedeflerinin de kupada şampiyonluk olduğunu söylediler.

Ziraat Türkiye kupası H grubunda 6 puanla lider durumda olan temsilcimiz Gümüşhanspor, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunan ve Sportoto Süper Ligin flash takımlarından Atiker Konyaspor maçından da zaferle ayrılmak istiyor. Teknik Direktörlüğünü Aykut Kocamanın yaptığı ve takımında Miloseviç, Ali Çamdalı ve Skubic gibi birçok yıldızı barındıran Konyaspor, Süper Ligde 24 puanla beşinci sırada bulunuyor. Gümüşhanesporlu taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen bu karşılaşma, yarın saat 12.00’da başlayacak. Müsabakayı Kayseri Bölgesi Hakemlerinden Abdulkadir Bitigen Yardımcılıkları ise Özgür Ertem, Ata Yıldırım yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Şeker.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09