banner333

banner309

Gümüş Daha İyi Olacak

Kırmızı-Beyazlılar’ınBaşkanı İdris Çimen, “Çok iyi yerde olduğumuzu biliyoruz” dedi .

Gümüşhanespor 14.02.2014, 12:16 14.02.2014, 12:17
Gümüş Daha İyi Olacak
banner400

 Takımın ikinci yarıya çok iyi başladığını belirten Çimen, “Play-off şansımız büyük oranda var. Play-Off’a kalacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı



İLHAN’A TEŞEKKÜR



Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen, yeni teknik direktör Murat Gürkan Zora’nın Gümüşhane ve Gümüşhane’nin spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. Profesyonel bir ligde mücadele ettiklerini ve bu tür değişikliklerin Gümüşhanespor’da hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini kaydeden Çimen, yollarını ayırdıkları teknik direktör Metin İlhan’a da teşekkür etti.



ZENGİN KADRO



Yeni teknik direktör ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını ve duruma göre sezon sonunda yeniden bir değerlendirme yapacaklarını dile getiren Çimen, takımın ikinci yarıya çok iyi başladığını ve play-off şanslarının çok büyük bir oranda olduğunu söyledi. Hem mevcut takımdaki futbolcuların hem de yeni aldıkları Cem Atan, Emre ve İskender’in çok kaliteli oyuncular olduğuna vurgu yapan Çimen, bu yıl ki kadrolarının önceki yıllara göre daha zengin olduğunu belirtti.



HEPSİ DEĞERLİ



Cezalı oyuncuların tamamının cezası bittiğini, sakat olan Koray’ın da antrenmanlara çıkmaya başladığını dile getiren Çimen, “Koray, birkaç hafta içinde inşallah oynamaya başlar. Bir iki sakat oyuncu bizim takımımızı engellemez. Bunun örneği de Yeni Malatya maçıdır. Beş eksiğimizle çıktık ama kazandık. Bizim sporcularımızın hepsi birbirinden değerlidir.” dedi.



BİZ İNANIYORUZ



Ligde şuanki yerlerinin iyi olduğunu, Gümüşhanespor’la birlikte ikinci lige çıkan bazı takımların küme düşme potasında olduğun hatırlatan Çimen, “Biz şampiyonluk potasındayız. Biz inanıyoruz. Çok iyi yerde olduğumuzu da biliyoruz. Bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğimizi de ümit ediyoruz. İnşallah Play-off’a kalacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Çimen, yönetim olarak teknik direktör ve futbolcuya bakış açılarında önceliklerinin ahlak olduğuna da vurgu yaptı.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (1)
serdar 10 yıl önce
3,ligden 2,lige cıkıpta buralara gelmek kolay iş değil tabıkı başarılarınızın devamını diliyoruz en azından niyetınız cok temız sayın başkan birileri bu göreve layık görmesede tablo ortada gençlik senınle...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39