banner333

banner309

Gümüş Azmini Koruyor

Spor Toto 3.lig 3.gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda oynadığı Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında göstermiş olduğu mücadeleyle yönetimin ve taraftarın gönlünü fethetti.

Gümüşhanespor 28.01.2013, 14:35
Gümüş Azmini Koruyor
banner400

  Maç sonrasında açıklama yapan Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen, “Oyuncularım bir kez daha kendilerini ispat etti. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız.” dedi. 



OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM


Gümüşhanespor’un Erzurum deplasmanında göstermiş olduğu mücadeleden memnun kalan Başkan Çimen, “Öncelikle oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un saha zemini çok kötüydü. Erzurum’un bu zorlu zeminlere alışık olması lazım ama bu zorluklara rağmen üstünlüğü karşı taraf vermedik. Oyuncularımın göstermiş olduğu azim, bizi mutlu sona ulaştıracağına inanıyorum. Tekrardan oyuncularımı tebrik ediyorum.” diye konuştu.



BAŞARIMIZI İSPAT ETTİK


Sezon başından beri Gümüşhanespor’un bütün deplasman maçlarına giden AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise “Gümüşhanespor’un göstermiş olduğu mücadeleyle bir kez daha anladık ki inanarak yaptığımız işte başarılı oluyoruz. Erzurum’dan bir puanla da ayrılsak, biz oynadığımız oyunla başarımızı bir kez daha ispat ettik. Gümüşhanespor’a daha çok destek verirsek, takımımızın moralini bir o kadar daha yüksek tutarız.” dedi.

Öte yandan müsabaka öncesinde Milletvekili Feramuz Üstün ve Kulüp Başkanı İdris Çimen, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın ile bir araya geldi ve karşılıklı başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52