banner333

banner309

Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz’

Gümüşhane Yerel Amatör Futbol Liginde mücadele eden tek köy takımı olan Yeşilpınarspor kulübü, hafta sonu yaşanan olayların kamuoyuna yansıtıldığı gibi olmadığını iddia etti.

Spor 26.12.2018, 18:47 28.12.2018, 09:03
Bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz’
banner400

Belek'te kamp hazırlıklarına başlayan Gümüşhanespor'un ilk etap çalışmaları 6 Ocak'ta sona erecek.

Kulübün başkan yardımcısı Sıddık Mutlu, 22 Aralık 2018 tarihinde İl Özel İdare Gençlikspor ile oynadıkları müsabakanın bitiminde oyuncularının hakemi darp ettiğiyle ilgili TFFHGD’nin iddiasını yalanladı.

Açıklamasında 23 yıllık şanlı tarihi olan, bu ligde birçok centilmenlik kupası olan Yeşilpınarspor kulübünü lekelemek ve karalamak için yapılan açıklamayı kulüp olarak şiddetle kınadıklarını kaydeden Mutlu, “Biz o günkü olayları asla tasvip etmediğimiz gibi şanlı tarihi olan kulübümüzde böyle bir şey ilk defa yaşanmıştır. Hakeme temas yok. Sadece kalecimiz hakemin üstüne koşarak gitti. Hepsi bu. Biz bunu da zaten kabul etmiyoruz. Oyuncumu götürerek hakemden özür de dilettim” dedi.

Ligde tek köy takımı olan sadece kendilerinin olduğunu belirterek, “Biz o maçlara nasıl geliyoruz sizin haberiniz var mı?” sorusunu yönelten Mutlu, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Benim oyuncularıma cezayı verdiniz. Maçlarımızda penaltıları vermeyen, yanlış kararlar veren bu hakemlerin cezası ne olacak? Şunu herkes iyi bilsin Yeşilpınarspor kulübüne laf söylemek, karalamak, hakkının yenmesine rıza göstermek kimsenin ne hakkıdır nede haddidir. Kimse sabrımızı sınamasın. Bütün kulüpleri tek tek dolaşın sorun Yeşilpınarspor kulübünün ne kadar centilmen olduğunu size anlatsınlar.”

Yorumlar (3)
Nihat simşek 5 yıl önce
Seninleyiz başkan hoşgörüşüz ve centilmenliyiniz daim olsun başarılar dilerim
Yusuf Simsek 5 yıl önce
Yesilpinarspor kulübü destekliyor Hakimlerin daha adaletli yönetmelerini rica ediyorum.
Yusuf Simsek 5 yıl önce
Yeşilpınarspor sizi seviyoruz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48