banner333

banner309

Gümüş Ankara'dan puansız dönüyor: 0-1

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Başkent deplasmanında Ankara Demir’e 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Gümüşhanespor 07.04.2019, 17:46
Gümüş Ankara'dan puansız dönüyor: 0-1
banner400

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Başkent deplasmanında Ankara Demir’e 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Ligde kalmak için puana şiddetle ihtiyacı olan ev sahibi Ankara Demir, karşılaşmaya iyi ve tempolu başlayan taraf oldu. İl dakikalardan itibaren kalemize yüklenmeye başlayan ev sahibi ekip, ilk yarının ortalarında 27.dakikada aradığı golü Hakan Turan’la buldu.

Üstünlük golünün ardından tempoyu düşüren ev sahibi ekibe karşılık, kırmızı beyazlı temsilcimiz istediği tempoyu bir türlü yakalayamadı ve ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Temsilcimiz ilk yarıya oranla ikinci yarıya daha iyi başladı. Beraberlik golünü bulmak için rakip sahada daha fazla görünen temsilcimiz, final paslarında doğru kararlar veremeyince aradığı golü bulamadı.

Oyunun son bölümünde temsilcimizin risk alarak beraberlik golü bulma çabaları, ev sahibi Ankara Demir’in ise geniş alanlarda yakaladığı kontra ataklar sonuç vermeyince karşılaşma ilk yarıda atılan golle 1-0 sona erdi.
 

Yorumlar (3)
GÜMÜŞHANELİ 5 yıl önce
Grubun en kötü ve zayıf takımına yenildik ben maçı TürÜBÜNDEN seyrettim HOCA METİN İLHAN da SAHA KLÜBESİNDEN TAKIMI NE KAMÇILADI NE MÜDAHELESİ ETTİ ZATEN SPORCULAR DA PEK TAKMIYOR GİBİYDİ HOCAYI AMA ŞUNU GÖRDÜK Kİ BU HOCA BU İŞİ BİLMİYOR NEDEN Mİ SADECE SEYRETTİ HEP ZAYIF BİR TAKIMA KARŞI HİÇ ATAK BİLE YAPAMADIK
Tahir kılıç 5 yıl önce
Liğin EN ALTINDAKİ TAKIMA YENİLİYORUZ HAYRET METİN HOCA DA BU TAKIMA HİÇ KATKI SAĞLAYAMIYOR BELLİ METİN HOCA GELDİĞİNDEN BU YANA İSTİKRARIN HİÇ YOK. VERDİĞİN HİÇBİRŞEY YOK HEP YARDIMCILIK YAPMIŞIN BİLİYORUZ AMA BİRAZDA KATKI VER TAKIMA YA
Şerif 5 yıl önce
Liğin en alt sırasındaki ki TAKIMA BİLE YENİLİYORUZ AYIP YAHU
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59