banner333

banner309

GG, Büyükbayraktar'ı Ağırladı

Genç Gümüşhaneliler Taraftar Grubu 2017-2018 sezonu ilk maçı öncesi KARGEB'de Gümüşhanespor başkanı Kaya Büyükbayraktar ile taraftar gruplarını kahvaltılı programda ağırladı.

Gümüşhanespor 27.08.2017, 13:29 27.08.2017, 13:39
GG, Büyükbayraktar'ı Ağırladı
banner400

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Gümüşhanespor'un cefakar taraftar grubu Genç Gümüşhaneliler, Gümüşhanespor başkanı Kaya Büyükbayraktar'ı, diğer taraftar grupları ve STK başkanları ile buluşturdu.

Bayrampaşa'da bulunan Karadeniz Gençlik Birliği lokalinde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Gümüşhanespor başkanı Kaya Büyükbayraktar;" Öncelikle sezon öncesi kenetlenme adına böyle bir programı düzenleyerek bizleri buluşturan Genç Gümüşhaneliler Grubu başkanı İbrahim Aydın , Emre Aydın ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bizim sizler 12. Adamlardan istediğinizde zaten bu birlikteliktir. Biz bu sene en iyisini yapıp şampiyon olmak istiyoruz inşallah bunu başaracağız. Sizlerden tek isteğim var. Tüm taraftar grupları olarak birbirinize saygı duyun, sevgi gösterin ve kenetlenin, şampiyonluk işini bize bırakın. Sizlerin birlik beraberlik içinde olmanız benim için en az bir şampiyonluk kadar değerlidir. Bugün inşallah Karagümrük maçını alarak sezona galibiyetle başlarız. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. Amacım ve en büyük hayalim Gümüşhanespor'u Süper ligde görmektir. Bazen Gümüşhane'ye hiç gelmemiş gurbette doğup büyümüş gençlerimizin sadece Gümüşhanespor sayesinde memleketine olan aidiyet bağının olduğunu gören Mesajlar alıyorum. Bu beni çok duygulandırıyor ve görevimin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum. Bizler Gümüşhanespor 'u tüm dünyaya izletmek istiyoruz . Bu senede iç saha maçlarımız yine Çay tv'den canlı yayınlanacak. Bizlere bu yolda kentlenerek destek olun bize yeter" dedi.

Katılımcılara teşekkür eden Genç Gümüşhaneliler Başkanı İbrahim Aydın;" Başta kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar olmak üzere hepinize hoşgeldiniz diyor ve teşekkür ediyorum. Bugün ilk maçımıza kenetlenerek çıkma adına 12. Adam ve başkanımızla bir araya geldik. İnşallah bugün buradan yaktığımız kenetlenme meşalesi sene sonu şampiyonluk ile taçlanır. Katılımınız için tekrardan hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 

STK başkanları ve taraftarın soru ve görüşlerini dinleyen Büyükbayraktar program sonu takımın kamp yaptığı otele gitmek üzere ayrıldı.

Genç Gümüşhaneliler Grubu'nun düzenlediği kahvaltı programına; Gümüşhanespor başkanı Kaya Büyükbayraktar, Gümüşhanespor yönetim kurulu üyesi Günay Muslu, GÜSİAD başkanı Yüksel Yalçın, GÜDEF Başkan vekili Ali Ağaç, GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyelerİ, İSGÜYAD başkanı Habib Arslan, GÜDEF ve GÜSEV eski başkanı Vahit Olgun, İstanbul Gümüşhanespor başkanı Kerami Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Gadalar grubu onursal başkanı Ahmet Kaya, Gadalar Grubu başkanı Fikret Ceylan, Gümüşhanesporluyuz grubu başkanı Bayram Taşkın ve çok sayıda Gümüşhanespor sevdalısı katıldı. 

Program sonu tüm katılımcılar Genç Gümüşhaneliler Grubuna bu  kenetlenme programından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (1)
Ahmet kaya 7 yıl önce
Her zaman dedik, yine söylüyorum
Birlikten kuvvet doğar güç doğar
İnşAllah Bu sene hep birlikte
Şampiyon yapacağız takımımızı

Bu birlikteliği sağlayan dostlara teşekkür ederiz
GADALAR grubum her daim GÜMÜŞHANEMİZE
hizmetkar olacaktır
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55