banner333

banner309

Bayraktar Dönemi Sona Erdi

Spor Toto 3.Lig, 1.Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Sinan Bayraktar istifa ettiğini açıkladı.

Gümüşhanespor 27.09.2011, 21:14
Bayraktar Dönemi Sona Erdi
banner400
 Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımın başına gelen Bayraktar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gümüşhanespor’da iki dönem başarılı günlerimiz oldu.” dedi.

 Bayraktar, geçen sezon takımla play-off maçlarına katılma başarısını gösterdiklerini fakat bu sezon beklenen başarıyı gösteremediklerini belirterek, görülen lüzum üzerine kulüpteki görevimden ayrılma kararı aldığını söyledi. Bayraktar, şunları söyledi: “Futbolda, bazen kan değişiklikleri gerekir. Bunlar futbolun doğal akışında olan şeylerdir. Görevim süresice desteğini her zaman esirgemeyen Kulüp başkanı Kurban Karagöz ve ekibine teşekkür ediyorum. Gümüşhane futbol kamuoyu başkan Karagöz’ün değerini iyi anlamalı ve bilmelidir.”

 Akşam saatlerinde istifasını açıklayan Bayraktar’ın yerine yeni bir teknik direktörle anlaşma yapılana kadar yardımcı antrenörler Aykan Atik ve Alper Acar’ın takımı çalıştıracağı öğrenildi. Öte yandan istifasını açıklayan Bayraktar’a, tesislerden ayrılmadan önce kulüp müdürü Yücel Nas tarafından için çiçek verildi.




Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48