banner333

banner309

Yerel Yönetimler Birliği görev dağılımı yaptı

Gümüşhane Yerel Yönetimler Birliği olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Gümüşhane 08.05.2019, 12:31 08.05.2019, 13:37
Yerel Yönetimler Birliği görev dağılımı yaptı
banner400

Gümüşhane Yerel Yönetimler Birliği olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Belediye Meclis toplantı salonunda Gümüşhane Belediye Başkanı ve Yerel Yönetimler Birlik Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, birlik üyesi Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve birlik üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak Birlik Başkanlığı seçimleri yapıldı. Yapılan seçimde Belediye Başkanı Ercan Çimen, oy birliğiyle yeniden Yerel Yönetimler Birlik Başkanlığına seçildi. 

Daha sonra Meclis 1. ve 2. Başkan Vekilliği, katip üyelik, birlik encümeni ve plan ve bütçe komisyon üyeliklerine seçimler yapıldı. Meclis 1. Başkanvekilliğine Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, 2. Başkan Vekilliğine Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut oy birliğiyle seçildi. Katip üyeliklere ise, asil üye olarak Mustafa Çakmak ve Halil Kutun, yedek üyeliklere ise Sezai, Doğan ve Bahtiyar Özkan seçildi. 

Birlik Encümen üyeliklerine Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Arzularkabaköy Belde Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış oy birliğiyle seçildi. 

Plan ve bütçe komisyon üyeliklerine ise, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Deredolu Belde Belediye Başkanı Özgül Alkan ve İl Genel Meclis Üyesi Reşat Çalışkan oy birliğiyle seçildi. 

Toplantıda daha sonra birliğin 2018 kesin hesabı ve 2018 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi. 

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Çimen, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü