banner333

banner309

Yaser Sarı:Akyaylalılar, Şimdi Destek Zamanı

Gümüşhane Şiran Akyayla Köyü Derneği Başkanı ve ŞİDEF Genel Başkan Vekili Yaser Sarı, köylülerinden satın almak istedikleri dernek yeri için destek istedi.

Dernek 08.05.2019, 19:16
Yaser Sarı:Akyaylalılar, Şimdi Destek Zamanı
banner400

Dernek yeri satın alma sürecinde her Akyaylalı’nın taşın altına elini koymasını isteyen başkan Yaser Sarı;”Saygı değer Köylülerim! 
Biliyorsunuz bu benim Akyayla Köyü dernek başkanlığı 2.dönemim beni ve ekibimi
tekrar dernek başkanlığı görevine layık gören siz değerli köylülerime şükranlarımı sunuyorum.Derneğimiz için köyümüz, birlikteliğimiz ve Akyayla için nelere imza attığımızı anlatmama gerek Yok. Sizler herşeyi biliyorsunuz şimdi ise yeni yönetim, yeni heyecan ve geç kalınmış yeni bir proje “Köyümüze ait bir mekanımız olsun
Memleketinizi ne kadar seviyorsunuz, yoksa unuttunuz mu? Ya da size
büyükleriniz anlatmadı mı Memleketinizi?
Eğer Akyaylalıyım diyorsanız, o toprakların kokusunu, o buz gibi suların,fırından
yeni çıkan ketenin lezzetini, o insanlarla muhabbetin hazzını,o kültürün,adetin, saygının, gururunu herşeyden önemlisi bir ve beraber olunca neleri yapabileceğimizi bilmelisiniz.İşte bunun için birlik olmalı,bir araya gelmeliyiz gurbet elde bir Akyayla'mız olsun. Toplantılarımızda, cenaze, mevlüt yemeklerinde, nişan törenlerinde bir araya gelebileceğimiz canımız sıkıldığında muhabbet edebileceğimiz,sıkıştığımızda uğrayacağımız,kültürel faaliyetlerde bulunabileceğimiz bir çatımız olsun.
Haydi Akyaylalılar, Haydi hemşerilerim bu yabancı memleketlerdeki kardeşlerim. Bu köy hepimizin, bu mekanda hepimizin olacak lütfen gönül birliği ile kimse dışarıda kalmadan, az çok demeden, kırmadan, dökmeden el ele gönül gönüle bir ve beraber olarak bu mekanı derneğimize kazandırmak için siz değerli köylülerimizi maddi manevi desteklerini bekliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37