banner333

banner309

Yazar Özgül Kömürcü Gümüşhane'de Çocuklarla Buluştu

Gümüşhane 09.01.2024, 17:36
Yazar Özgül Kömürcü Gümüşhane'de Çocuklarla Buluştu
banner400

TRT Trabzon radyosu sunucusu ve aynı zamanda çocuk kitapları yazarı Özgül Kömürcü, "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Gümüşhane'de düzenlenen masal dinletisi ve imza günü etkinliğinde minik öğrencilerle buluştu.

Şehit Tamer Aktaş Anaokulu ve Yıldız Eskicioğlu Anaokulunda düzenlenen etkinliğe katılan Kömürcü, "Koca Nine ve Tilki" masalını çocuklara anlattı. Masal dinletisinin ardından origami çalışması ile masalın kahramanlarından olan tilki yapımı gerçekleştirdi.

Etkinlikte, Kömürcü'nün yazdığı "Çiftçi Mürteza" adlı hikâye kitabı çocuklara hediye edildi. Kitaplarını imzalayan Kömürcü, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Etkinliğin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz'ü ziyaret eden Kömürcü, Gümüşhane'de olmaktan ve gördüğü yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kömürcü, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Çocukların hayal gücünü ve okuma sevgisini geliştirmek için böyle etkinliklerin önemine inanıyorum. Gümüşhane'de çocuklarımızla buluşmak ve onlara okuma alışkanlığı kazandırmak benim için çok keyifliydi" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52