banner333

banner309

Vali Taşbilek ve Başkan Çimen Bir Dizi Bayram Ziyareti Gerçekleştirdi

Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK, Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından organize edilen bayramlaşma töreninde, il protokolü, kurum müdürleri ve vatandaşlarımızla bayramlaştı.

Gümüşhane 12.08.2019, 12:07
Vali Taşbilek ve Başkan Çimen Bir Dizi Bayram Ziyareti Gerçekleştirdi
banner400

Kemaliye Camii’nde kılınan bayram namazının ardından, cami avlusunda düzenlenen kahvaltılı bayramlaşma törenine katılarak vatandaşlarımızla bayramlaşan Sayın Valimiz, buradaki programın ardından Köprübaşı Polis Merkezi Amirliğinde görev yapan polislerle bayramlaştı. 

Polis Merkezi ziyaretinin ardından Sayın Valimiz ve beraberindekiler, bayram ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile devam ettiler. Burada vatani görevini yapmakta olan askerler ve rütbeli personelle bayramlaşan Sayın Valimiz, Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Amirliğine geçerek itfaiye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Bayram ziyaretlerine 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları ile bayramlaşarak devam eden Sayın Valimiz ve beraberindekiler, ilimizde bulunan polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret ederek görev yapan polis ve askerlerimizle bayramlaştı.

Gümüşhane Belediyesi Mezbahane ve Hayvan Pazarında da vatandaşlarımızla bayramlaşan Sayın Valimiz, programın devamında Devlet Hastanesi’ne giderek hastanede yatmakta olan hastaların, hasta yakınlarının ve nöbette olan hastane personelinin bayramlarını kutladıktan sonra Sevgi Evlerinde  kalan çocuklarımızla bayramlaşarak ziyaretlerine son verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38