banner333

banner309

Vali Mayda, Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Gümüşhane Valisi Dr.Yusuf Mayda, yükseköğrenim yurtlarında kalan öğrencileri ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi ve çözümü noktasında tüm birimleri harekete geçireceğini söyledi.

Gümüşhane 11.04.2013, 08:39
Vali Mayda, Üniversite Öğrencileri İle Buluştu
banner400
 Beraberinde Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Vali Yardımcısı Armağan Önal, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen'le birlikte GümüşhaneÜniversitesi Gümüşhanevi Merkez kampüsünde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurtta kız öğrencilerle buluşan Vali Mayda, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Yurt-Kur Müdürü Süleyman Turhan ve öğrenciler tarafından yurt kapısında çiçeklerle karşılanan Vali Mayda ve beraberindeki heyet daha sonra yemek yiyen öğrencilere eşlik etmek için yemek sırasına girdi. Öğrencilerle birlikte yemeğini kendisi alan Vali Mayda, bu esnada yanına gelen bazı öğrencilerle yemek fiyatları konusunu tartıştı. Kendisinin üniversitede okuduğu dönemlerden örnekler aktaran Vali Mayda, öğrencilerin taleplerini tek tek not aldı.

Yemeğin ardından öğrencilere seslenen Vali Mayda, sınav haftasına girdikleri dönemde öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak ayda iki kez gerçekleştirdikleri ziyaretlerde öğrencilerin her türlü taleplerini kendilerine iletebileceklerini söyledi. Öğrencilerin yemek listeleri, internet, öğrenci caddesi, sinema, spor alanları ve açık alanda ders çalışmayla ilgili taleplerini ilgili birimlere aktaracağını ifade eden Vali Mayda, "Bizim tek kaygımız sizlerin derslerinizin iyi olması, diğer sorunları biz çözeriz." dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03