banner333

banner309

Şiran’da, Polis Teşkilat Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde Polis Teşkilatının kuruluşunun 168.yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şiran 11.04.2013, 08:49
Şiran’da, Polis Teşkilat Kuruluş  Yıldönümü Kutlandı
banner400
 Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler Şiran Hükümet Konağı bahçesinde saygı duruşu, istiklal marşı ve Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı.


Atatürk Anıtına çelenk sunan Şiran İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur daha sonra günün anlam ve önemini anlatan kısa bir konuşma yaparak Türk polisinin tarihteki önemine ve vermiş oldukları mücadelelere değindi.

Çelenk töreninin ardından etkinlikler kapsamında ilçe emniyet müdürlüğü binasında kokteyl verilerek ilçe emniyet müdürlüğüne katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür edilip, plaket verildi. Kokteyl sırasında Şiran Belediyesi Zabıta Amirliği personelince, Polis Teşkilatına karanfil dağıtıldı.

Hafta kapsamında ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğünce Şiran Esentepe Camiinde şehit polisler için mevlit okutuldu. Öğlen namazı sonrasında okutulan mevlide katılan çok sayıda emniyet mensubu ve vatandaş hep bir ağızdan şehitler için dua etti.

Etkinliklere ilçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nedim Dalgıç, Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, İlçe Müftüsü Mevlüt Şahin, İlçe Milli Eğim Müdürü İsmet Yıldırım, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu yönetimi, işadamları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları, polis teşkilatı, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler akşam saatlerinde Şiran Belediyesi Düğün Salonunda yapılan polis teşkilatı ve ailelerinin katıldığı eğlence programı ile son buldu. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11