banner333

banner309

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Gümüşhane'ye Geliyor

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’de yürütülen dev kamu yatırımlarının hiçbir aksama olmadan devam ettiğini belirterek, şehri bakanlarla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Gümüşhane 11.10.2013, 23:52 11.10.2013, 23:53
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Gümüşhane'ye Geliyor
banner400
Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’de yürütülen dev kamu yatırımlarının hiçbir aksama olmadan devam ettiğini belirterek, şehri bakanlarla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Çimen, Sağlık, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Çevre ve Şehircilik Bakanları’nın ardından, şimdi de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım’ın Gümüşhane’ye gelerek, devam etmekte olan kamu yatırımlarının durumları hakkında ilgililerden bilgi alacağını kaydetti.

Bakan Yıldırım’ın Cumartesi günü saat 10.30’da Erzincan’dan helikopterle Kelkit İlçesi’ne geleceğini, ilçenin Çambaşı Köyünde düzenlenecek olan GSM Kapsama Alanı Töreni’nin ardından, Gümüşhane Valiliği ile AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’nı ziyaret edeceğini kaydeden Çimen, Bakan Yıldırım’ın Gümüşhane ziyaretleri kapsamında, başta şehir çevre yolu projesi ile ihale aşamasına gelen ve tamamlandığında Türkiye’nin ikinci en uzun tüneli olacak ‘Yeni Zigana Tüneli’ konularında önemli mesajlar vereceğini söyledi. Başkan Çimen, Binali Yıldırım’ın Gümüşhane’nin her alanda ihtiyacı olan yatırım beklentilerine destek vererek, şehre kazandırdığı devasa mahiyetteki vizyoner projeler nedeniyle kendilerine Gümüşhane halkı adına bir kez daha şükranlarını sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

AK Parti ile siyasetin doğasının temelden değişime uğradığını ifade eden Başkan Çimen, Gümüşhane’nin bu değişim kapsamında yepyeni bir kalkınma sürecine girdiğini anımsatarak, halihazırdaki sürecin hız kesmeden devam edeceğini ve 2023’te yeni bir şehrin ortaya çıkacağını dile getirdi.

Gümüşhane halkının hayata geçirilen büyük yatırımların hepsinin farkında olarak hükümete desteğinin katlanarak arttığını kaydeden Başkan Çimen, Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerin ardından, şehrin AK Belediyecilik ile kayıp yıllarının çok kısa zamanda telafi edileceğini vurgulayarak, “Gümüşhane gerçek hizmetin nereden ve kimden geleceğini çok iyi biliyor. Milletimizin güvenine layık olmak ve emaneti gereğince taşımak adına her ne lazımsa onun uğraş ve gayreti ile ülkemize ve şehrimize hizmetten bir an olsun dahi geri durmuyoruz. Kim ne yaparsa yapsın bu aşamadan sonra Gümüşhane’nin büyük hedeflerinin önünü kimse kesemeyecektir inşallah.” diye konuştu.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
kadr 11 yıl önce
çok hizmet ettiler gümüşhaneye gitsinler bakalım
kadr 11 yıl önce
çok hizmet ettiler gümüşhaneye gitsinler bakalım
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38