banner333

banner309

Trafikte Saygı ve Sabır Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde 'Trafikte Saygı ve Sabır' temalı ilkokul öğrencileri arası resim, ortaokul öğrencileri arası karikatür ve lise öğrencileri arası slogan yarışmaları ödül töreni gerçekleştirildi.

Gümüşhane 13.06.2022, 09:16
Trafikte Saygı ve Sabır Yarışması Ödül Töreni Yapıldı
banner400

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, şube müdürü Selahattin Yüzgeç, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gümüşhane genelinde öğrencileri arasında "Trafikte Saygı ve Sabır" konulu resim, slogan ve karikatür yarışması düzenlendiğini ve bu yarışmalarla trafikte güvenlik ve saygı bilincinin oluşması amaçlandığını belirterek öğrencilerin aldıkları trafik eğitimleriyle, farkındalığın arttırıldığı yarışmalarla geleceği sorumluluk sahibi yetişkin yaya ve sürücüleri olacak. Yarışmada emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

İlkokullar arasında düzenlenen 'Trafikte Saygı ve Sabır' konulu resim yarışmasında birinciliği Dumlupınar İlkokulundan Feyza Balaban, ikinciliği Kelkit Şehit Osman Şahin İlkokulundan Zeynep Şevval Kurt ve Yusuf Çiftçioğlu İlkokulundan Zehra Gökçe Akkurt üçüncülüğe değer bulundu. 

Ortaokullar arasında düzenlenen 'Trafikte Saygı ve Sabır' konulu karikatür yarışmasında Şiran Atatürk Ortaokulundan Fatma Nur Koyunoğlu birinci, Şiran Yunus Emre Ortaokulundan Hümeysanur Demir ikinci ve üçüncülüğü ise Gümüşhane 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulundan Zehra Bayram kazandı.

Liselerarası arasında düzenlenen 'Trafikte Saygı ve Sabır' konulu slogan yarışmasında birinciliğe Kürtün Borsa İstanbul Atatürk Çok Programlı Lisesinden Nilgün Güvendi ve ikinciliğe Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Ravzanur Kural değer bulundu.

 Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci takdim etti.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45