banner333

banner309

Şükriye Karabulut Orhan`dan, Genç'e Kınama

Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'a sözlü saldırıda bulunan CHP Milletvekili Kamer Genç'i kınadı.

Gümüşhane 29.11.2013, 21:38 29.11.2013, 21:42
Şükriye Karabulut Orhan`dan, Genç'e  Kınama
banner400
  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut ORHAN, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN`ın eşi Sayın Emine ERDOĞAN hanımefendiye  CHP Milletvekili Kamer GENÇ tarafından yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek şunları ifade etti. Karabulut Orhan;“Japon milli günü münasebetiyle düzenlenen gecede, bir milletvekilinin hemcinslerini utandıran, kadınlarımızı ise derinden yaralayan, hiçbir ahlaki ve siyasi görüşe sığmayacak saldırısını kınıyoruz" ifadesini kullanan Şükriye Hanım  "adı geçen milletvekilinin bugüne kadar sergilediği hal ve hareketler ve takındığı tavırlarla kendine münhasır bir siyaset ortaya koyduğunun bilindiğini" belirtti.

Şükriye hanım  CHP milletvekilinin yaptığı bu saygısızca  davranış sadece Emine Erdoğan Hanımefendi'ye değil bütün kadınlarımıza yapılmış saygısızlık ve hakarettir.

"Mütekabiliyet çerçevesinde Japon Büyükelçiliği de Başbakanımızın eşini milli gününe onur konuğu olarak çağırdı. Başbakanımızın saygıdeğer eşi Emine Erdoğan da devletler arası geleneğe uygun olarak davete icabet ederek konuşmasını yaptı. Durum böyle iken ülkemizi utandırarak nefret içerikli sözlerini Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın eşine karşı sarf etmiş olması sebebiyle kendisini yüce milletimize şikayet ediyor, mensubu bulunduğu parti yönetimini ve teşkilatlarını da göreve davet ediyoruz.

Öte yandan 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nün hemen ertesinde gerçekleşen bu olay nedeniyle şiddetle mücadele eden başta kadınlarımız olmak üzere onların temsilcisi olan sivil toplum kuruluşlarını ve tüm vatandaşlarımızı bu çirkin ve seviyesiz olayı kınamaya davet ediyoruz." dedi.

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
hasan 10 yıl önce
kendi tokat millet vekiliniz için kendi partinizi neden göreve çağırmadınız azcık samimi olun samimi
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39