banner333

banner309

Özdamar'dan Açıklama

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar gündem ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu;

Gümüşhane 18.06.2013, 17:08
Özdamar'dan Açıklama
banner400
                 Özdamar açıklamasına şu ifadelere yer verdi;


                   A.K.P İl Başkanı Sn. Ercan ÇİMEN’in partimizi de suçlayan ve genel itibariyle bizim  uhrevi duygularımızı sorgulamaya  yönelik beyanatlarını öğrenmiş bulunmaktayız. C.H.P olarak faizle ilgili sözlerimize cevaben , bizim referans sistemimize islamı kaynakları dahil etmemizi tuhaf olarak gördüğünü açıklamasında , kendisininde içerisinde bulunduğu kesimce , İslam sadece kendilerininmiş gibi bir algı yaratmaktatır. Sn. Çimen şunu çok iyi biliyorki, bu gün ilimizde cami cemaatinin önemli bir kısmını haram yemeyen, devlet malı ile eli kirlenmemiş, riya ve şirk nedir bilmeyen sosyal demokratlar oluşturmaktadır.  Aslında bunu söylemek bile bizi üzmektedir. Bizim özellikle kaçındığımız kul ile Allah arasında olan ilişkilerin dile getirilmesidir. Ama tüm toplumun genel kanısı, her yanlışınızı, o güzel dinimizi kullanarak örtmeye çalıştığınızdır. Siz sürekli darbelerden bahsediyorsunuz, bu mağduriyet edebiyatından vaz geçin. Darbeler yapılırken sizin genel başkanınız top oynuyordu. Asıl işkence gören, vatandaşlıktan çıkarılan kesim sosyal demokratlardır. Aşağıda sıralayacağım partiniz tarafından yapılan icraatları Müslümanlığın hangi ilkesine sığdırdığınızı da  merak ediyorum.  Şöyleki;

                   - Tüpraş hisselerinin 14,76 lık kısmı  Sami Ofer’e 446 milyon dolara satıldı. Bu hisseler Koç grubuna satılırken 1,2 milyar dolarla devredildi.

                   - CITIBANK’ın 2 milyon dolarlık borcu Kemal UNAKITAN tarafından affedildi.

                   - Tekel önce 270 milyon dolara satıldı, üzerinden 4 ay geçtikten  sonra 700 milyon dolara el değiştirdi.

                   - Balıkesir SEKA kağıt fabrikası 1 milyon dolara satıldı, bu fabrikanın arazisinin  şu anki  değeri 1,5 milyar Dolar civarındadır.

                   -Manisa Tekel arazisi 4 milyon TL.ye A.K.P ye yakın iş adamlarına satıldı ve taahhüt edilen para gününde yatırılamayınca 15 gün içerisinde bu gurup tarafından satılarak  arazi 45 milyon TL.ye el değiştirdi.

                   -Sabah ve ATV.nin satışında hiçbir uluslararası kurum kredi vermez iken, Vakıfbank ve Halkbank’tan 750 milyon dolarlık kredi alınarak bu grup kimlere satılmıştır. Bu grubun bu günkü genel müdürü kimdir.

                   -Deniz feneri davasının Türkiye ayağı ne olmuştur. Görevden alınan savcılara HSYK tarafından neden ceza verilememiştir.

                   - İzmir liman işletmesi Yahudilere neden verilmiştir. A.K.P. olarak Yahudilerden nefret etmiyormuydunuz.

                   - CHP ve MHP’li müteahhitlerin ihalelere alınmaması için MİT’in çalışmasından haberiniz yok mu. Bir zamanlar sizin borazanınız olan Taraf gazetesinin şu anki durumu nedir.

                   -Sahi, Gümüşhane’de 7,5 milyon TL.lik yolsuzluk soruşturmasının sonucu ne oldu. Hiç ses seda yok.

                    Bu yazdıklarım icraatlarınızın ekonomik boyutundan sadece birkaçı,  peki icraatlarınızın sosyal boyutunu hiç düşündünüz mü bunlarında bazılarını isterseniz sıralayayım;

                   -Sizin vekiliniz KABE’de hac farızasını yerine getirirken aynı anda mecliste nasıl oy kullanmıştır.

                   -Müslümanlığı kimseye bırakmazken Domuzu kesimlik hayvan sınıfına sokarak, bu işle iştigal edenlere teşvik verdiniz.

                   -Türkiyede Zinayı suç olmaktan çıkardınız. Sizin mantığınıza göre zina suç olmaktan çıkmıştır.

                   -Peygamberimize ve dinimize  hakaret eden Rasmussen’in Nato Genel sekreterliğine seçilmesine mani olmadınız. Gerekçe olarak fikir özgürlüğü yalanına sarıldınız.

                   -Bursa ili İznik ilçesinde Ayasofya Camii, Kültür Bakanlığı tarafından Ayasofya Kilisesi ve Konsül Sarayı olarak tahsis edildi. Caminin kubbesindeki Bismillahirrahmanirrahim Ayeti Kerimesinin üzerine İsa Figürü ve Haç yerleştirildi. Cami Orhan Gazi Vakfiyesi  olarak yapılmıştı.

                   - 2 Milyon Müslümanın katledildiği Irakta Başbakan Amerikan askerleri için sağ salim ülkelerine dönsünler şeklinde dua etti.

                   -Gezi parkına önce AVM açıklaması yapıldı, bu tutmadı, Rezidans açıklaması, bu da tutmadı, ardından Kent müzesi  . Bu nasıl çelişkidir ki 10 gün içerisinde bir başbakan bu kadar ağız değiştirmiştir.

                   -Camiye içki şişeleri ile girilmiştir diye açıklama yapan bir başbakan ve ardından bunu yalanlayan imam ve doğruyu  söylediği için ne hazindir ki  bu imam  hakkında soruşturma açılmıştır. Bu memlekette hala doğru söyleyen insanların olduğunu unutmuşsunuz.

                   Yukarıda söylediklerim sizin yanlış icratlarınızdan sadece bir kaçıdır. Parti olarak sizler sadece kendinize oy verenlere, benim vatandaşım nitelemesi yapıyorsunuz, peki  oy vermeyen  diğer % 50 yi nereye koyacaksınız. % 50 yi evlerinde zor tutuyorum demekle neyi kastediyorsunuz. Biz barış ve kardeşlik diyoruz siz % 50 diyorsunuz. Ötekileştirdiğiniz geri kalan kesimin sizce tarifi nedir. Sn. Çimen  Şunu da açıklıkla ifade edeyim,  bizim inanmışlığımızın, Müslümanlığımızın derecelendirilmesi hiç kimsenin  haddine değildir. Bu işler sizin boyunuzu çok aşar. 5 yıl önce Milliyetçi olacaksınız 5 yıl sonra milliyetçiliği ayaklar altına alacaksınız. Yani oy aldığınız Türk milletini inkar edeceksiniz.  Toplumda en korkulan, üniter yapının parçalanmasına yönelik açıklamalar yapılırken siz onlara çanak tutuyorsunuız. Yok böyle bir şey, ben şundan kesinlikle eminim ki  şu an partinizin yönetiminde bulunan hiçbir arkadaş bu söylemleri kabul etmemektedir. Beyanatlarımız üzerine T.C.siz tabelaları değiştirdiniz. Teşekkür ediyoruz.

                    Sonuç olarak, körü  körüne bu Tayyip aşkı inşallah bizi ileride daha da açmazlara sürüklemez. Biz her fırsatta söylüyoruz, C.H.P.nin  kapıları dürüst ve namuslu her Türk vatandaşına açıktır. Çünkü siz artık gitmelisiniz. Velhasıl sizden olmayanları psikolojik olarak boğmuş durumdasınız. Bu toplum artık sizin ayrıştırıcı icraatlarınıza tahammül edememektedir. Demokratik olarak yapılacak  belediye seçimlerinde inşallah bunu göreceğiz. Daha fazla ayrımcılığın olmadığı bir Türkiye dileyiğle.

                                                                                          Sait ÖZDAMAR

                                                                                              İL BAŞKANI



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Süleyman Sırrı 11 yıl önce
Belki söylediklerinizin bazıları doğru olabilir.Ama CHP hiç iktidar yüzü göremiyor önce onu düşünün,bulacaksınızda çünkü seksenlerden sonra hep küçük düşünenler bir araya gelip oluşturduğu bir parti vizyon yok misyonunuz ise hep eleştiri üzerine.Çiçek sulayanlar sizin partide,halkı galyena getirenler sizin partide,ppk yandaşlarını ilk meclise taşıyanlar sizinönceki partiniz.Ekonomiden hiç bahsetmiyorum (öyle bir kabiliyetinizolmadığı için) muhalefetiniz muhalefet kalın siz olmasanız bu ülkede gündemde kalmayacak ve not bence bu kafayla 3. parti olursunuz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45