banner333

banner309

Osman Er: İstanbul'da Birleştirici Güç Olacağız

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkan Adayı Osman Er, 27 Mart’ta gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul da ipi göğüsleyeceğine inandığını belirterek, ‘İstanbul’da Gümüşhaneliler için birleştirici bir dil kullanacağız, ayrımız gayrımız olmayacaktır’ dedi. Olağan kongre heyecanı yaklaşırken Genel Başkan Adayı Osman Er, Gündoğumu Gazetesi’ne konuştu.

Gümüşhane 13.03.2021, 14:05
Osman Er: İstanbul'da Birleştirici Güç Olacağız
banner400

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkan Adayı Osman Er, 27 Mart’ta gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul da ipi göğüsleyeceğine inandığını belirterek, ‘İstanbul’da Gümüşhaneliler için birleştirici bir dil kullanacağız, ayrımız gayrımız olmayacaktır’ dedi.

Olağan kongre heyecanı yaklaşırken Genel Başkan Adayı Osman Er, Gündoğumu Gazetesi’ne konuştu.

Ajandasının dolu olduğunu ısrarla vurgulayan Er, federasyona bir yer bulunması konusunda da taahhüt verdi.

Sözlerine 2007’de kurulan federasyonun hala kendisine ait binasına ilişkin düşüncelerini ifade ederek başlayan Er, ‘’Üç adet Avrupa, Üç adet Anadolu Yakası’nda olmak üzere yer tesit edilerek, ulaşım sorunu bulunmayan tüm Gümüşhanelilerin rahatça ulaşım sağlayacağı bir binayı en kısa sürede federasyonumuza kazandıracağız inşallah; tabi bunu yaparken de yönetim kurulumuza danışarak yapacağız kesinlikle ortak bir karar verilerek bina sorunumuzu çözeceğiz’ dedi.

Federasyonun geçmişten bugüne sürekli eleştirilen tarafsızlık ilkesine ilişkin bir soruya da yanıt veren Osman Er, ‘HDP hariç, tüm partilere kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Kesinlikle siyaset seçildiğimiz andan itibaren siyaset federasyonumuza uğramayacaktır. Her düşünceye ifade ettiğim parti hariç kucak açacağız. Gümüşhanelilerin ve federasyonun kapısını çalacak her bir vatandaşın başımızın üzerinde yeri vardır. Bu sözümüzü göreve geldiğimiz andan itibaren nasıl uygulayacağımızı zaten herkes yaşayarak görecektir’ diye konuştu.

Osman Er, İstanbul’da güçlü bir Gümüşhaneli kimliğini sağlanmak gerekliliğini vurgularken, ‘Siyaset yapmayacağız ancak siyaset sahnesinde de daha güçlü olacağız. Daha fazla Gümüşhaneli belediye başkanı, daha fazla belediye meclisi üyesi, daha fazla milletvekili ya da bürokratın, yöneticinin İstanbul’da varlığını sağlayacağız, her alanda Gümüşhaneliler güçlü olabilmesi için ele ele vereceğiz’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇİLECEĞİME İNANIYORUM

Osman Er, federasyon başkanlığını çok istediğini ve Gümüşhanelileri mutlaka İstanbul’da yeniden bir araya getireceklerine inandığını kaydederek, ‘’Geçmişte ne olduysa, ne yaşandıysa 27 Mart’tan sonra hepsini geride bırakacağız. Tatlı dil, bize yakışan üslup, Gümüşhane’yi kucaklayan bir anlayış, etkin, çalışkan, yönetimiyle uyumlu, sade ancak yapacaklarında kararlı aynı zamanda bir güç olduğunu kabul görülen federasyon için taşın altına gövdemizi koyacağız. Benimle beraber yürüyecek olan çok sevgili yönetim kurulumuzda aynı ve duygu düşüncelerle bize eşlik edeceklerdir. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, Gümüşhane Dernekler Federasyonu bizim yönetimiz döneminde bambaşka bir hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyacaktır’ dedi

Genel Başkan Adayı Osman Er, açıklamalarını şu şekilde tamamladı:

‘Biz kesinlikle birleştirici olacağız. Çünkü Gümüşhaneliyiz. Gümüşhaneli geçmişten bugüne sahip olduğu bilgi ve kültürüyle örf ve ananeleriyle elhamdülillah bambaşka bir yerdedir. Gümüşhanelinin karakteri de daima örnek teşkil eder. Bizim kavga edecek ne bir dakikamız ne de boşa geçecek zamanımız var. İstanbul büyük bir şehir hatta dünyanın başkentidir. Öyleyse Gümüşhane burada hak ettiği şekilde temsil edilmelidir. Osman Er’in Gümüşhane’ye olan sevdasını herkes bilmektedir kuşkusuz diğer Gümüşhaneliler de öyledir. Bu bakımdan 27 Mart, Gümüşhane içinde İstanbul içinde bir milat olacaktır. Gümüşhane’de İstanbul’a, İstanbul’dan Gümüşhane’ye ve hatta tüm Gümüşhanelilerin sesi olacak köprü vazifesi görecek bir federasyonu hep birlikte el ele gönül gönüle inşa edeceğiz inşallah. Bu vesileyle tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum, olağan genel kurulun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum’ diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11