banner333

banner309

Oltan Sungurlu'dan Belediye Başkanlarına Ziyaret

Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı M.Oltan Sungurlu, Gümüşhane'de yeni belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane 03.07.2019, 08:57
Oltan Sungurlu'dan Belediye Başkanlarına Ziyaret
banner400

Oltan Sungurlu, Gümüşhane Belediye başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir ve Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen'i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,"Sayın Sungurlu'nun ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendisine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz.Gümüşhane'de iz bırakan siyasetçilerimizin başında geliyor. Şehrimizin Abisidir.Hem Gümüşhane halkı adına hem kendi adıma kendisine teşekkür ediyorum"dedi.

Eski Bakan Sungurlu ziyaretlerinin ardından kentten ayrılıkken Belediye başkanları kendisine teşekkür etti.

Torul Belediye başkanı Evren Evrim Özdemir,"Bakanımıza teşekkür ediyorum.Bu ile ve ilçelerine yaptıkları hizmetler her zaman milletin kalbinde. Bizi ziyaretleri için hem sahsım hem Torul halkı adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen," Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı M.Oltan Sungurlu ve beraberindeki heyet makamımızda bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır.Başta bakanımız olmak üzere yanında teşrif eden heyete sahsım ve Kürtün halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49