banner333

banner309

Mısır ve Suriye'deki Katliamlara Tepkiler

Gümüşhane Bayburt Bölge Baro Başkanı Taştan: "Gerekçe ne olursa olsun darbelere karşıyız, en kötü demokrasi, en iyi darbeden daha iyidir" dedi.

Gümüşhane 26.08.2013, 16:36
Mısır ve Suriye'deki Katliamlara Tepkiler
banner400
 Taştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mısır'daki direnişi, Adeviyye Meydanı'ndaki ruhu desteklediklerini ve sahip çıktıklarını belirtti.


Demokrasilerin, darbe ile kesintiye uğratılmaması gerektiğini ifade eden Taştan, şunları söyledi:

"Demokrasilerde seçilenler iyi yönetemezlerse yine seçimle gitmelidir. Ülkeler kötü yönetiliyor diye Ordu darbe yapmaya kalkarsa dünyada kaosa neden olur. Bizler hukukçular olarak demokrasiye sonuna kadar sahip çıkıyoruz, demokrasilerin arkasındayız. Mısır'da, insanlar canları pahasına demokrasiye sahip çıktıklarını göstermişlerdir, gösteriyorlar. Tüm demokrasi yanlılarını gönülden kutluyor ve destekliyoruz. Her ne pahasına olursa olsun Mısır konusunda Başbakan Erdoğan'ın sonuna kadar arkasındayız. Başbakan Erdoğan, doğrusunu yapmaktadır. Gerekçe ne olursa olsun, darbelerin karşısındayız. En kötü demokrasi, en iyi darbeden daha iyidir."

Suriye'de ise bir insanlık dramı yaşandığını kaydeden Taştan, Suriye'de akan kanın bir an önce durmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (1)
İsmail Hakkı 11 yıl önce
Irak'taki katliamda da sanırım arkasında kaldığınız için görünmüyordunuz da...........
Şimdi neden açığa çıktınız?
Yüce Yaratıcı bu katliamları yapanları, yaptıranları ve bu katliamlarda tırnak ucu kadar dahli olanları kahretsin....
İnşallah kendileride aynı zulmü görürler.......
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09