banner333

banner309

Gümüşhane’de İyi Olan Oynayacak

Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktör İlhan takımda hiçbir futbolcunun formasının garanti olmadığını söyledi.

Gümüşhanespor 27.08.2013, 15:01
Gümüşhane’de İyi Olan Oynayacak
banner400
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Gümüşhanespor, Nevşehir Avanos kampını tamamladı. 3 gün izin yapacak olan Kırmızı-Beyazlılar ardından Gümüşhane’de hazırlıklarını sürdürecek. Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Metin İlhan, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve başarılı bir sezon geçireceğine inandığını belirterek, “Tüm oyuncularımızdan beklentilerimizi aldık. Takımdaki eski ve yeni oyuncu uyumunu başardık. Şuan çok iyi durumdayız. Kamptaki çalışmalarımızın karşılığını göreceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.



İYİ OLAN OYNAYACAK


İyi bir ekip oluşturduklarını ifade eden İlhan, “Sezonun açılış maçı olan Hatay karşılaşmasında gücümüzü göstereceğiz. Şuan ki durumumuz çok iyi. İyi işler yapıp olumlu şekilde akılda kalmak istiyoruz” diye konuştu. Kamp süresince takımın performansını değerlendiren İlhan, “Tüm oyuncularımız kamp süresi boyunca ellerinden geleni yaptılar. Oyuncularıma güveniyorum. Aslında hepsi benim gözümde bir numara. İyi kötü diye bir ayrım yapmak söz konusu olamaz. İyi oynayan formayı kapacak. Hiç kimsenin forması garanti değil. O hafta kim iyiyse ona şans vereceğiz” dedi.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (1)
umut alkan 11 yıl önce
Sayın hocamız tabi ki takım adına en iyi kararı verecektir. Ama şu ana kadar yapılan transferler hakkında hocamız en iyisini bilir fakat ben yeterli bulmuyorum açıkçası. Gümüşhanesporumuza süper lig olmasa bile en azından ptt 11 lig tecrübesi olan oyuncular alınabilirse en azından ilk senemizde grupta işimiz biraz daha kolay olur diye düşünüyorum. Mesela Ali Cansun, mesela Kemal Aslan, mesela Şener Aşkaroğlu gibi oyuncular Gümüşhane sporumuza tecrübeleriyle renk katabilirler ve seyirci açısından da itici bir güç olabilir.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48