banner333

banner309

Miniklere Trafik Eğitimi

Nesrin Halit Zarbun Anaokulu Mayıs ayının ilk haftası Trafik Haftası olması dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü polis memurlarından İslam Kesimoğlu tarafından çocuklara trafikle ilgili bilgiler verildi.

Gümüşhane 07.05.2013, 15:47
Miniklere Trafik Eğitimi
banner400
         İslam Kesimoğlu öğrencilere, Cadde ve sokaklarda yaya kaldırımlarından yürümeli, karşı kaldırıma yaya geçitlerinden geçmeliyiz. Karşıdan karşıya geçerken, önce sola, sonra sağa ve tekrar sola bakarak geçmeliyiz. Trafik polisinin olmadığı yerlerde, trafik ışık ve işaretlerine dikkat etmeliyiz. Üst geçit olan yerlerde mutlaka üst geçidi kullanmalıyız. Taşıtlara asılmamalı ve taşıtlara durmadan inip binmemeliyiz. Taşıtların sağından inip binmeliyiz. Taşıt pencerelerinden kollarımızı ve başımızı çıkarmamalıyız. Duran bir taşıtın hemen önünden ve arkasından geçmemeliyiz gibi bilgiler verdi.

        Okul Müdür Vekili Akif Köse polis memuru İslam Kesimoğlu’na çocuklarımıza trafikle ve trafik kurallarıyla ilgili bilgiler verdiği için teşekkür etti.

      Öte yandan polis memurları çocuklara polislerden korkmamaları gerektiği konusunda çeşitli afiş, broşür ve resimler dağıtarak çocukların gönlünü fethetti. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46